Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

Eco Boats Amsterdam - Eco-vriendelijk varen

Eco-vriendelijk over de Amsterdamse grachten varen? Eco Boats Amsterdam is the place to be! Huur een elektrische en fluisterstille sloep om zelf mee te varen, boek een privé rondvaart voor een grote groep of koop tickets voor een publieke rondvaart door Amsterdam Centrum.

Eco-vriendelijk grachten varen

Eco Boats Amsterdam vindt het erg belangrijk om te streven naar schone grachten, daarom hebben we geïnvesteerd in elektrische en fluisterstille boten. Daarnaast doen wij ook aan plastic vissen en moedigen we onze gasten aan hetzelfde te doen. Zo houden we de Amsterdamse grachten samen schoon. We bieden gratis instrumenten aan om tijdens het varen door Amsterdam, plastic uit de grachten te vissen. Door samen de grachten van Amsterdam schoon te houden, kunnen we nog jaren (hopelijk eeuwen) genieten van dit prachtig stukje erfgoed, dat Amsterdam karakter geeft. 

Sloep huren en zelf varen in Amsterdam

Wil je Amsterdam op je eigen tempo verkennen? Huur een sloep bij Eco Boats Amsterdam en vaar zelf door de grachten. Al onze sloepen zijn elektrisch en gemakkelijk te besturen. Je hebt geen ervaring of vaarbewijs nodig. We bieden 4 verschillende sloepen aan met elk een andere opstelling, capaciteit en tarief. Alle boten zijn eco-vriendelijk, elektrisch en beschikken over een stuurwiel. Reserveer nu een zelf te varen boot op onze website.

Privé sloep huren met kapitein

Voor een meer exclusieve ervaring kun je bij Eco Boats Amsterdam een privé sloep met kapitein huren. Onze ervaren schippers kennen de grachten als geen ander en zorgen voor een onvergetelijke rondvaart. Met plaats voor maximaal 30 personen is onze privé sloep ideaal voor bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten of andere speciale gelegenheden. Boek nu je privétour Amsterdam en geniet van een persoonlijke rondvaart over de grachten.

Tickets voor een publieke rondvaart kopen

Stap aan boord van onze publieke rondvaartboot en ontdek de hoogtepunten van Amsterdam vanaf het water. Onze rondvaarten vertrekken vanaf het Centraal Station van Amsterdam en bieden een ontspannen manier om de stad te verkennen. Koop nu rondvaartboot tickets voor een 1 uur durende rondvaart en geniet van de prachtige bezienswaardigheden langs de grachten.