Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

Canal Motorboats - Allereerste Bootverhuur van Amsterdam

Ontdek de historische binnenstad van Amsterdam met Canal Motorboats, de allereerste en daarmee oudste bootverhuurder van de stad. Geniet van een heerlijke dag op het water met vrienden, familie, collega's of tijdens een date. Een ervaring om nooit te vergeten!

Boot huren en zelf varen, publieke rondvaarten en privé boten met kapitein

Bij Canal Motorboats is alles mogelijk! Je kan bij ons een bootje huren in Amsterdam en zelf varen, een ticket kopen en meevaren op onze publieke rondvaartboten of een grote privé rondvaartboot met kapitein huren. Wij zijn te vinden op verschillende locaties in Amsterdam.

Boot huren en zelf varen

Een bootje huren in Amsterdam? Bij Canal Motorboats huur je een elektrische boot met stuurwiel, waar je zelf mee mag varen voor een voordelige prijs. Je hebt geen vaarbewijs of ervaring nodig maar moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te mogen besturen. Er is plek voor in totaal 8 personsen op onze boten.

Tip: We hebben momenteel een Super Deal actie waarbij je €20 korting krijgt op 2 uur zelf varen van maandag tot en met vrijdag! Bekijk onze website voor meer informatie over zelf varen in Amsterdam.

Tickets voor publieke rondvaarten

Stap aan boord en vaar met onze publieke rondvaartboot langs de bekendste highlights van Amsterdam! We starten vanaf Station Amsterdam Centraal en varen in ongeveer 1 uur langs verschillende bezienswaardigheden in Amsterdam Centrum. Denk bijvoorbeeld aan De Dansende Huisjes, De Magere Brug, Herengracht, Prinsengracht, De Wallen en nog veel meer. Koop voordelig tickets op onze website. Families en kinderen krijgen bij ons korting! Lees meer over onze publieke rondvaarten.

Privé rondvaartboot met kapitein huren

Wil je liever niet zelf varen of ben je met een grote groep? Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes, familiedagen of gewoon gezellig met vrienden? Een privé rondvaart met kapitein door Amsterdam is dan de beste keus! Onze privé rondvaartboot heeft plek voor 30 personen. Je kan extra opties bijboeken zoals een open bar, snacks en flexibele opstaplocaties. Onze ervaren schipper laat jullie de mooiste plekken van de stad zien terwijl jullie onder het genot van een hapje en drankje het echte Amsterdam ervaren. Boek een privé rondvaartboot met kapitein op onze website.