Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Rondvaarten

Cheese en Wine Cruise - Stromma

Een fijne, liefdevolle avond uit met je dierbare(n). Dat wil toch iedereen? Geniet samen van de sfeervolle Amsterdamse grachten tijdens de Cheese & Wine Cruise.

Boek een tijdslot met je City Card

Om deze locatie te bezoeken met je I Amsterdam City Card, dien je vooraf een tijdslot te reserveren. Boek een tijdslot via deze link en ontvang 25% korting. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek.

Rondvaart met borrel door de Amsterdamse grachten

Tijdens deze Amsterdamse rondvaart in de avond gaat de tour langs bijzondere gebouwen en plekjes in het centrum van Amsterdam. Je kunt tijdens de rondvaart door Amsterdam genieten van verschillende wijnen en smikkelen van het gevarieerde kaasplateau, olijven en nootjes. Heerlijke snacks en drankjes voor een heerlijke avond uit. Twee drankjes zijn inbegrepen. Bier en frisdank zijn uiteraard ook aanwezig. De Cruise is € 37,5- per persoon.

Tijden afvaart Cheese & Wine Cruise

Het begin- en eindpunt is een steiger van Stromma in de buurt van Amsterdam Centraal Station. De boottocht door Amsterdam met verschillende wijnen en kazen vertrekt vanaf maart 2023 om 20:30 en duurt ongeveer 1,5 uur. Gasten dienen uiterlijk 20 minuten voor vertrek aanwezig te zijn voor deze avond rondvaart. Bekijk snel de volledige beschikbaarheid van jouw Cheese & Wine Cruise door Amsterdam.