Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Amstel Hotel

Amstel Hotel is een vijfsterren superior hotel, gekarakteriseerd door haar lange geschiedenis van oprechte gastvrijheid en uitzonderlijke luxe aan de Amstel. Het hoge plafond, de monumentale trap en schitterende kroonluchters dragen bij aan het unieke karakter van deze Grande Dame van Amsterdam. Begin 2018 is de restauratie van het dak en de façade voltooid en is het Amstel Hotel teruggebracht naar haar oude glorie.

Genieten van luxe en gastvrijheid

Vanaf 1867 het jaar waarin het hotel haar eerste gasten ontving, wordt het geprezen om haar koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Ook nu biedt dit luxe hotel een thuis-ver-weg-van-huis voor vele reizigers.

Reflecterend aanzicht

Met de imposante gevel reflecterend in het water van de Amstel, is het duidelijk dat je hier met een bijzonder hotel te maken hebt. De 79 kamers en suites hebben een authentiek karakter met oppervlakten die behoren tot de grootste van Amsterdam. De moderne faciliteiten en de comfortabele bedden zorgen voor een rustgevend verblijf en het exclusieve met handbedrukte behang creëert een bijzondere sfeer.

Door de ideale ligging in het centrum van Amsterdam, zijn de diverse theaters en bezienswaardigheden op loopafstand te bereiken. Zo ligt het Koninklijk Theater Carré en H'ART Museum om de hoek en ben je per taxi, fiets of openbaar vervoer, zo bij het Rijksmuseum, Van Gogh museum, het Concertgebouw, bij de boetiekjes van de Utrechtsestraat of de bezienswaardigheden in de Plantagebuurt en Oost.