Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Hotel Asterisk

Hotel Asterisk is een drie sterren familiehotel in het hart van Amsterdam. Aantrekkelijk alternatief voor reizigers die het bezoek aan een wereldstad willen combineren met het verblijf in een rustig gelegen hotel in het centrum.

Locatie

Door de centrale ligging ben je op loopafstand van het Leidseplein en het Rembrandtplein, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Ook het Koninklijk Concertgebouw is binnen 10 minuten te bereiken. Daarnaast ben je met het openbaar vervoer zo bij de RAI of het Centraal Station. Om de hoek van het hotel kun je zo op een rondvaartboot stappen voor een mooi tochtje over de grachten.

Vervoer

Het is mogelijk om met een shuttle-service van en naar Schiphol te reizen. Voor de gasten is een internet-terminal aanwezig.

Kamers en faciliteiten

Het hotel is gevestigd in een negentiende eeuws pand. In de loop der jaren is het hotel uitgebreid over meerdere panden. Inmiddels zijn alle kamers gerenoveerd en het hoofdgebouw is voorzien van een lift, maar de gemoedelijke sfeer van vroeger is niet verloren gegaan. Door de authentieke bouw van het hotel hebben zij een gevarieerd aanbod van kamers, van standaard kamers tot kamers met bad/douche/toilet, dus betaalbaar voor ieders budget. Alle kamers zijn voorzien van TV, telefoon en kluisje. Haardrogers en waterkokers zijn op verzoek verkrijgbaar bij de receptie.