Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Pillows Amsterdam

Ervaar de unieke combinatie van het groene Oosterpark en het bruisende centrum van Amsterdam bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park. Van een inspirerend interieur met respect voor de voormalige ontwerpers, kamers om in weg te dromen en ambitieuze restaurants. Dit is waar je wilt zijn en waar je wilt blijven.

Een 5-sterrenhotel in het Oosterpark

Ervaar de unieke combinatie van het groene Oosterpark en het bruisende centrum van Amsterdam bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park.

Gelegen aan de rand van het centrum, in een voormalig universiteitsgebouw uit 1908, verblijf je in een eigentijds 5-sterrenhotel met respect voor de historische elementen.

Pillows Maurits at the Park is een verademing. Een plek van rust en stilte, midden in het levendige Amsterdam, waar alles draait om kwaliteit, oprechte aandacht en privacy.

Kamers - meer dan een overnachting

Een plek waar luxe, elegantie en comfort samenkomen. 89 formidabele kamers en suites die met aandacht voor detail zijn ingericht met de beste materialen. Met het heerlijkste linnengoed, de meest luxe fauteuils en het zachtste tapijt. Met specifiek uitgekozen kunst krijgt iedere kamer een eigen karakter. Met grote en meer bescheiden kamers, met een wijds uitzicht over het groene Oosterpark of over de grachten.

Restaurants

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park huist vele restaurants in Amsterdam-Oost om te bezoeken. Ga op een culinaire reis in VanOost Restaurant, geniet van een smaakvolle lunch in het levendige Spring Cafe Brasserie en start of eindig de avond met een aperitief in Fitz’s Bar. Op warme en zonnige dagen verhuist het team van Fitz’s Bar naar Fitz’s on the Roof, een pop-up rooftop bar met een weids uitzicht over het park.

Urban spa

In de Urban Spa vinden gasten in korte tijd ultieme ontspanning. Stap even uit het bruisende Amsterdam en begeef je in de serene setting van de Urban Spa. Van massages, schoonheidsbehandelingen tot een privésauna, een hydromassage bed en een gym: de Urban Spa heeft het allemaal.

Faciliteiten

Concierge service | Valet Parking | Guest-only Living | Fitness | Ondergrondse parkeergarage