Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Amsterdam Marriott Hotel

Het Amsterdam Marriott Hotel is uniek gelegen in het culturele hart van Amsterdam. Omgeven door theaters, musea, cafés en restaurants. En op steenworp afstand van het bekende Vondelpark en het bruisende Leidseplein.

De stijlvolle lobby is het hart van het hotel en vernieuwt de manier waarop gasten kunnen socialiseren, werken en ontspannen.

De lobby, met modern design, breekt met bouwkundige barrières en creëert flexibele ruimtes die gasten in staat stellen om gemakkelijk te ontmoeten, werken en te dineren in de levendige open ruimte.

Faciliteiten 

Het hotel beschikt over twee restaurants; Midtown Grill, een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt en waar het befaamde USDA gecertificeerde Creekstone Farms Black Angus vlees geserveerd wordt. Sorel's Bar and Lounge is de modieuze lounge met glinsterende diamanten bar en pilaren die gasten een ruimte biedt om zaken en plezier te mixen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Kamers en zalen 

Het hotel beschikt over 396 gerestylede gastenkamers en 12 multifunctionele meeting zalen. Alle gastenkamers zijn voorzien van luxe en comfort en uitgerust met de laatste technologieën.