Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Markten

Albert Cuypmarkt

De Albert Cuypmarkt is met 260 kramen de grootste dagmarkt van Europa. De markt is een favoriet onder de Amsterdammers, toeristen, studenten, dagjesmensen en ondernemers. Het staat vol met kraampjes met verse producten, kleding, bloemen, prachtige stoffen en natuurlijk typische Hollandse lekkernijen. Je proeft hier de authentieke sfeer en de gemoedelijkheid van de stad. Deze markt is geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur.

De bekendste markt van Amsterdam

De 'Cuyp' is al sinds 1905 een favoriete plek voor vele Amsterdammers, toeristen, hobbykoks en mensen die opzoek zijn naar een koopje. De markt staat garant voor uren vol winkelen en rondsnuffelen bij de uiteenlopende stands, die van koffers en schoenen tot groenten en vis verkopen. 

Je vindt hier ook typisch Nederlandse lekkernijen, zoals haring en verse stroopwafels. De Albert Cuypmarkt ligt in het hart van de Pijp, één van de meest levendige buurten van Amsterdam vol winkels, cafés, restaurants en barretjes.

Openbaar vervoer

De markt is makkelijk te bereiken met de Noord-Zuidlijn of tramlijnen 4 en 24. Meer weten over het openbaar vervoer ga naar de website van het GVB