Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Cafés en bars

De Bierfabriek

Geen beter concept dan een lekker kippetje met een biertje erbij. Bij de Bierfabriek serveren ze het beiden. Het bier restaurant bevindt zich in het centrum van Amsterdam in een monumentaal pand met oude en moderne elementen gecombineerd straalt dit een gezellige sfeer uit waar je kan genieten van bourgondische gerechten, bereid met eerlijke producten.

Bier en kip

Het menu is eenvoudig, maar met aandacht samengesteld. De specialiteit van de Bierfabriek is het langzaam gegaarde Franse boerderijkippetje. Ben je geen liefhebber van kip, geen probleem, er is voldoende keus uit andere bourgondische gerechten en vegetarische opties.

Bij de Bierfabriek drink je niet zo maar een biertje, maar heb je de keuze uit verschillende huisgebrouwen bieren. Drink ze per glas, of tap het bier zelf uit je persoonlijke tap aan één van de speciale groepstafels.

Live muziek op de vrijdagavond

Sinds kort bij de Bierfabriek op vrijdagavond live music, wil je meer weten check de website.

Taptafels

Of je nou met een klein gezelschap (vanaf 6 pers.) of met een grotere groep wilt aanschuiven, onze taptafels zijn geschikt voor iedereen. Aan je eigen taptafel tap je pilsener Puur voor €11,00 per liter en op de wisselende tap Vals Alarm (Red Ale) voor €12,00 per liter of Schafttijd (IPA) voor €13,00 per liter.

Je kan aan de taptafels ook heerlijke gerechten à la carte of onze groepsmenu’s bestellen De taptafels reserveer je online vanaf 6 personen.