Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Bezienswaardigheden

Beurs van Berlage

Al sinds 1903 is de Beurs van Berlage een internationale hotspot boordevol charme. ‘The place to be’ in de ziel van Amsterdam, waar elke dag bijzondere dingen gebeuren. Een citytrip is simpelweg niet geslaagd zonder een bezoek aan het gebouw dat historie en actualiteit naadloos combineert. Geïmponeerd raak je zonder twijfel!

Bezoek de Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage is dé ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. Je kunt hier terecht voor congressen, evenementen, tentoonstellingen, flexibele werkplekken, maar ook horeca en diverse bedrijven zijn er gevestigd. Zo bevindt de Tony's Chocolonely super store zich in het gebouw, maar ook het New York Film Academy Café, Bistro Berlage, Sherlocked, Holland Rent a Bike en Meet Berlage. In de Beurs is altijd wat te beleven en kwaliteit staat voorop. Hotspot sinds 1903.

Congressen en Evenementen

Bij de Beurs van Berlage worden vele congressen, tentoonstellingen en evenementen georganiseerd waar je aan kan deelnemen. Via de agenda op de website blijf je altijd op de hoogte van aankomende activiteiten.

Bistro Berlage

Dagelijks kun je in Bistro Berlage terecht voor een heerlijke lunch of diner. De Bistro vindt je aan het Beursplein, waar op zomerdagen ook gebruikt kan worden gemaakt van het terras.

New York Film Academy Café

In het oude Schipperscafé van Beurs van Berlage vind je nu het New York Film Academy Café. In dit café, in het centrum van Amsterdam, ga je terug naar het bruisende New York van de jaren twintig.

Sherlocked

Escape rooms zijn er in Nederland genoeg. Er is echter maar één Sherlocked… De bedenkers van de mysterieuze escape rooms in de Beurs van Berlage zaten niet voor niets aan tafel bij het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’. Wat maakt Sherlocked zo anders? Het is meer dan gewoon een game. Het zit zó sterk in elkaar, dat het lijkt alsof je de hoofdrol in je eigen avonturenfilm speelt. Weten jij en je teamgenoten de raadsels op te lossen en op tijd te ontsnappen? Er is maar één manier om daar achter te komen…

Tony's Chocolonely Super Store

In de Tony’s Chocolonely super store vertellen de Tony’s Superstars je alles over de misstanden in de cacao-industrie en hoe zij zich inspannen om alle chocolade in de wereld 100% slaafvrij te maken. Ook kun je in de Super Store al je favoriete repen proeven en kopen uit de mega-monster-superchocomaat. 

Meet Berlage

Aan de noordzijde van de Beurs van Berlage vind je een werk-, en vergaderomgeving waar je nieuwe connecties kunt leggen, kennis kan delen en samen kan werken. Ook zijn er vergaderzalen te huur voor groepen en kleine bijeenkomsten.

Fietsenstalling en bagage opslag

Al 25 jaar worden er in de Beurs van Berlage fietsen verkocht, verhuurd, gestald en gerepareerd. Daarnaast kun je koffers en tassen tijdelijk opslaan in de beveiligde lockers.