Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Keukenhof

Bezoek Keukenhof in Lisse voor levende geuren en lentekleuren, verse tulpen, amaryllissen, krokussen en nog veel meer in 's werelds grootste bloemenpark, in Lisse. Ieder jaar tovert Keukenhof in het voorjaar om tot een kleurrijke bloemenzee. Keukenhof is in 2024 geopend van donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei.

Het mooiste lentepark ter wereld

De bloementuinen in de Keukenhof zijn een prikkelend feest voor de zintuigen; met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare, wordt het hele park beheerst door fantastische geuren en kleuren.

Bij de themapaviljoens, het bloemenmozaïek, de kinderattracties, het Bloemencorso en nog veel meer. Kinderen kunnen een speurtocht volgen of naar de speeltuin, de kinderboerderij of het heesterdoolhof. Rond het park liggen de mooiste bloembollenvelden, ontdek de omgeving met een huurfiets of een rondvaartboot.

Bereikbaarheid

Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Reis eerst naar een van de vertreklocaties en neem vanaf daar de Keukenhof Express bus. Een combiticket is zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je OV-reis in één. De opstapplekken van de Keukenhof Express bus liggen bij een NS-station en zijn dus vanuit heel Nederland te bereiken.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden die er zijn om kaarten te kopen voor de Keukenhof, check deze link.

Wil je in alle rust genieten van Keukenhof, zorg dan dat je of voor 10:30 in het park bent of na 16:00, dan is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto's maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.