Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Renzy, elektrisch rijden voor de fun!

Stap in & geniet! Zoef geruisloos weg en geniet van het oer-Hollandse landschap… GPS tours met de stoere Renault Twizy, een 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen! Het unieke open en eigentijdse design van de Twizy geven je een gevoel van vrijheid. Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg. Renzy biedt naast de Tulpenvelden, de Duin & Strand tour, Polder & Windmolen tour en de Historie en Kastelen tour aan.

Duin & Strand

Het duinen- en strandgebied is één van de mooiste gebieden van Nederland. Tijdens deze tour rij je door de vrije natuur, de zandduinen en langs de 'Vrijstaat' Nederzandt. Deze tour is geschikt voor vroege vogels, maar ook voor zij die meer van de middag of de avond houden. Boek hier je tour en voel de vrijheid! 

Polder en windmolentour

Denk je aan Nederland dan denk je aan windmolens en denk je aan water & polders. De Kaag is een bestemming bij uitstek om van het typische Hollandse landschap te genieten. Heel erg fotogeniek!! Vanaf half mei tot en met eind oktober kun je terecht bij Renzy voor de Polder en Windmolen Tour. De duur van de tour is twee uur.  Boek je tour en ga op ontdekkingsreis door dit landschap.

Historie & Kastelen Tour

Nederland heeft een rijke historie en dat heeft geresulteerd in diverse mooie kastelen en luxe buitenhuizen. Meestal liggen ze wat verscholen, maar met deze drie uur durende tour, kun je de kastelen in deze regio toch ontdekken. Boek je tour hier en duik de geschiedenis in. 

Cruissen tussen de kleurrijke tulpenvelden

Je rijdt in de stoere en open Twizy gedurende 1,5 uur een route van zo'n twintig kilometer langs de kleurrijke tulpen- en bloemenvelden, het Keukenhofbos en een authentieke bloembollenkwekerij. De audiotour vertelt je alle ins en outs over de omgeving en deelt leuke tulpenweetjes.

De Tulpenvelden Tour inclusief GPS navigatie en audioguide is te boeken vanaf half maart tot en met half mei. Vanaf eind maart tot half mei staan de tulpenvelden in bloei. Ontdek de Bollenstreek en het oer-Hollandse landschap op een originele en onvergetelijke manier. Deze tour is boekbaar vanaf het voorjaar 2021.

Dahlia en Bloemenvelden GPS audiotour.

In de periode 1 augustus t/m 12 oktober kun je op donderdag, vrijdag en zaterdag genieten van de Dahlia en Bloemenvelden GPS audiotour. De drie uur durende tour boek je om 10.00 uur of om 15.00 uur. Beleef de betoverende Dahlia bloemenvelden op z'n puurst! Cruise ontspannen door de beroemde Bollenstreek met de Dahlia bloemenvelden Tour van Renzy.nl. In een elektrische 2-persoons Renault Twizy inclusief GPS navigatie en audiogids, verken je op eigen tempo één van de mooiste en kleurrijkste streken van Nederland. Geniet van de kleuren, de geuren en parkeer de Twizy op de aangegeven stops om deze prachtige zomerbloemen van dichtbij te bewonderen. Boek je Dahlia tour hier.