Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Foto's I amsterdam Store
Afbeelding van Bryony Rijks

Amsterdamse souvenirs om mee te nemen na je reis

De beste Amsterdamse souvenirs komen natuurlijk uit Amsterdam. Van unieke sleutelhangers tot sokken van Amsterdamse bodem: je vindt het allemaal in onze I amsterdam Store.

Magneten Orange Panda

Een magneet als souvenir klinkt misschien cliché, maar dat hoeft zeker niet. Orange Panda bewijst het tegendeel met deze funky en kleurrijke magneten. Hun doel? Nieuwe producten creëren die een lach op je gezicht toveren. En zeg nou zelf: met zo’n vrolijke magneet op je koelkast vergeet je jouw trip naar Amsterdam toch nooit?  

Postcard Amsterdam - Orange Panda | €2,99

Sleutelhanger Wooden Amsterdam

Foto's I amsterdam Store
Afbeelding van Bryony Rijks

Nog zo’n klassieker: een sleutelhanger, maar dan wel een met een uniek design. De houten Tulp sleutelhanger van Wooden Amsterdam is een kunstwerk op zakformaat. Het ideale souvenir als je koffer al nét iets te vol zit.  

Houten Sleutelhanger Tulp – Wooden Amsterdam | €9,95

Sokken Joetjes.Amsterdam

Met de Joetjes Amsterdam sokken ligt de stad letterlijk aan je voeten. Deze comfortabele sokken zijn speciaal ontworpen voor iedereen die heel erg of maar een beetje van Amsterdam houdt, of graag een stukje Amsterdam wil meenemen naar huis. 

Joetjes.Amsterdam Originals| €10,95

Papierenvaas

Foto's I amsterdam Store
Afbeelding van Amber Brandenburg

De Amsterdamse artiest Pepe Heykoop heeft maar één missie met zijn Paper Vase Cover: lege flessen omtoveren tot prachtige vazen. Met deze vazen draag je niet alleen bij aan zijn missie maar ook aan het goede doel. Ze worden fair trade gemaakt in een sloppenwijk in Mumbai door de Tiny Miracles Foundation. Een prachtig souvenir voor jezelf en een cadeautje voor de wereld.   

Paper Vase Cover | vanaf €12,95

Playmobil 'De Nachtwacht'

Rick Akkerman Fotografie
Afbeelding van Rick Akkerman

Kunst wordt kinderspel met Playmobils versie van ‘De Nachtwacht’. Breng Frans Banninck Cocq en luitenant Willem van Ruytenburch weer tot leven en neem een stukje Rembrandt mee naar huis. Een uniek souvenir voor alle Playmobil- en Rembrandt-fans.  

Playmobil The Dutch Masters| €9,95