Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam

Lancering Mobiele Host

Een van onze aandachtspunten als amsterdam&partners is om aanwezig te zijn waar behoefte is aan begeleiding en informatie. We willen bezoekers inspireren en informeren om zo hun perceptie (reputatie) en gedrag (verdeling in tijd en ruimte) te beïnvloeden. We willen dit niet alleen aanbieden in de I amsterdam Store of digitaal via webcare, maar ook aan bezoekers via zogenaamde mobiele hosts. Door mobiele hosts in te zetten willen we onze dienstverlening verrijken door aanwezig te zijn op flexibele locaties, zoals relevante plaatsen in het stadscentrum, tijdens evenementen en conferenties.

Het doel is ervoor te zorgen dat we dit concept na een succesvolle proef zo efficiënt mogelijk kunnen opzetten en integreren. We willen dit doen in overeenstemming met de wensen en plannen rondom Amsterdam 750. De mobiele hosts zullen dan ingezet worden tijdens grote evenementen in de aanloop naar de verjaardag van de stad in 2024 en het feestelijke jaar zelf. 

De eerste activiteit van het mobiele hostproject vond plaats op 27 oktober, toen we 748 taarten uitdeelden ter viering van de verjaardag van Amsterdam. We deden dit zowel in de I amsterdam Store als in de IJ-hal van het Centraal Station. In de toekomst zul je ons overal in de stad kunnen zien.