Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Colleagues working together in the office
Afbeelding van Bryony Rijks

Stage Destination management Products - per september 2024

Heb jij interesse in destination management en productontwikkeling? Ben je een organisatietalent en let je op details? Ben je goed in het behouden van overzicht, het onderscheiden van hoofd- en bijzaken? Sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan op deze functie.

Wat  ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) ter ondersteuning van de afdeling Products & Hospitality. De afdeling Products & Hospitality is verantwoordelijk voor online- en fysieke dienstverlening, productmanagement en beheer en ontwikkeling van onze website. In specifiek kom je in het team Products welke productontwikkeling, marketingcampagnes, -projecten en –acties initieert en coördineert om de doelstellingen van de organisatie te behalen.

Wat breng je mee?

Als stagiair(e) ben je part of the team en ondersteun je het team bij nieuwe productontwikkeling, lopende campagnes en projecten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, creatieve ideeën en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Je werkt mee aan verschillende projecten en fungeert als een echte ‘spin-in-het-web’. Je zal werkzaam zijn binnen projecten die zich richten op de verschillende doelgroepen van amsterdam&partners: bewoners en bezoekers.

We zijn specifiek op zoek naar studenten die een meeloopstage zoeken, voor afstudeerstages hebben we geen mogelijkheden. Stageduur in overleg, bij voorkeur minimaal 20 weken en full time.

Op jouw CV staat:

 • je volgt een hbo- of wo-opleiding in de richting marketing, productontwikkeling, communicatie, toerisme, bedrijfskunde en/of economie of een andere vergelijkbare studie (bij voorkeur derdejaars);
 • je hebt interesse in marketing, productontwikkeling en online/ fysieke dienstverlening;
 • je bent leergierig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen om samen te werken;
 • je hebt een positieve en kritische houding;
 • je hebt affiniteit met Amsterdam;
 • je hebt affiniteit met culturele instellingen zoals musea, theaters, attracties, etc.
 • je bent nauwkeurig, creatief in het bedenken van oplossingen, hands-on, zelfstandig, flexibel en je hebt een frisse kijk op de zaken;
 • je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • je hebt ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint);
 • je bent minimaal 20 weken beschikbaar; startend in februari 2024.

Wat kun je van ons verwachten?

Een werkgever die veel vrijheid geeft in de manier waarop jij je stage uitvoert. Zo vinden we flexibele werktijden heel belangrijk. Als jong talent zit je bij ons op je plek. We bieden je graag een kans om echt mee te werken en werkervaring op te doen.

Daarnaast bieden wij je:

 • Een stagevergoeding van 450,- per maand (o.b.v. een 38-urig dienstverband)
 • De I amsterdam crew card, waarmee jij gratis of met korting toegang krijgt tot bijna alle Amsterdamse musea en attracties.

Meer informatie of direct solliciteren?

Is de vacature precies wat jij zoekt? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar m.bemer@iamsterdam.com en w.koot@iamsterdam.com. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met projectleiders Melanie Bemer of Wilma Koot via bovengenoemde e-mailadressen.

Mogen wij ons nog even voorstellen?

amsterdam&partners, een publiek-private not for profit stichting, is de citymarketingorganisatie voor de Metropool Amsterdam. We zijn dé gids voor bewoners, bedrijven, startups, talent, congressen en (inter)nationale bezoekers. Door integrale citymarketing dragen we bij aan een leefbare en welvarende stad en een metropool waar mensen naar tevredenheid wonen, werken en recreëren. Onze organisatie heeft een hoofdkantoor en de I amsterdam Store op Amsterdam Centraal Station.

Onze organisatie heeft bijna 80 gepassioneerde medewerkers die zich vol inzetten voor de stad en omgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur en informele werksfeer, waar volop ruimte is je talenten te benutten. Ook je tafelvoetbal talent! Creativiteit, enthousiasme, open communicatie, samenwerken, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn voor onze organisatie sleutelwoorden waar onze cultuur op is gebaseerd. Ons kantoor is huiselijk en inspirerend ingericht met uitzicht over het IJ. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website www.iamsterdam.com.