Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
SONY DSC
Afbeelding van Koen Smilde

Diensten en producten

amsterdam&partners werkt samen met inwoners, bedrijven en bezoekers om onze uitgebreide kennis over Amsterdam en de omliggende regio te delen. Onze tijdschriften, bezoekerscentra, digitale kanalen en evenementen zijn voorbeelden van de manieren hoe we onze stad presenteren, de lokale trots versterken en samenwerken met partnerorganisaties.

Diensten en producten

Hospitality

Hospitality is een belangrijk onderdeel in het gidsen van bewoners en (congres)bezoekers. Onze hospitality activiteiten zijn opgebouwd uit twee onderdelen: fysieke hospitality vanuit de I amsterdam Store op Amsterdam Centraal Station, maar ook online hospitality door de inzet van social webcare en customer care. Hierdoor kunnen we bewoners en bezoekers optimaal informeren en gidsen. Webcare is actief op alle social mediakanalen van I amsterdam en Uit in Amsterdam: Facebook, Twitter, TikTok en Instagram  én via onze live chat op iamsterdam.com. Daarnaast hebben we ook de I amsterdam webshop met ruime keuze uit de allerleukste producten van Amsterdamse makers.​ 

Sprekers, consultancy en workshops

Ons team van experts deelt graag kennis over Amsterdam en de metropool, de inwoners en over het zakelijke klimaat van de stad. Bekijk de onderwerpen waar wij onze inzichten in delen.

Producten en uitgaven

I amsterdam City Card

De I amsterdam City Card geeft bezoekers gedurende 24, 48, 72, 96 of 120 uur gratis toegang of korting tot bijna alle musea en attracties in de Metropool Amsterdam. Daarnaast kunnen bezoekers met de City Card onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer in de gemeente Amsterdam. Door bezoekers ook de minder bekende plekken te laten ontdekken, stimuleren we het bezoek aan een breed aanbod van cultuur en attracties en draagt dit product bij aan de spreiding van bezoekers en het beleven van de gehele Metropool Amsterdam. Daarnaast is de City Card een middel om bezoekersdata te verzamelen en te analyseren. 

Canal Cruise Ticket

Het I amsterdam Canal Cruise Ticket is een gelegenheid om één van de meest prominente bezienswaardigheden van Amsterdam te laten zien aan bezoekers wereldwijd: de 17e-eeuwse grachtengordel. Het Canal Cruise Ticket biedt bezoekers een grachtenrondvaart met één van de deelnemende rondvaartbedrijven uit ons netwerk.

I amsterdam City Guide

De I amsterdam City Guide is een Engelstalig magazine speciaal gecreëerd voor internationale bezoekers en inwoners. Het staat boordevol insiderstips op het gebied van cultuur, uitgaan, restaurants, shoppen en excur­sies. Het wordt verspreid onder bezoekers in hotelkamers, restaurants, cafés en de KLM Business Class Lounges. Wilt u de I amsterdam City Guide bestellen voor uw hotel of onderneming, mail naar partner@iamsterdam.com voor de mogelijkheden. Lees de meest recente I amsterdam City Guide.

Uitkrant

In de Uitkrant staat het complete cultuuraanbod van de Metropool Amsterdam. Er komen onderwerpen aan bod die leven in de stad. De Uitkrant wil lezers inspireren hun eigen Metropool Amsterdam nog beter te ontdekken. Bekijk de meest recente Uitkrant.

Mail naar partner@iamsterdam.com voor een samenwerking of advertentie voor een van onze diensten of producten.