Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Afbeelding van Peter Elenbaas

Stage Amsterdam Convention Bureau - per augustus/september 2024

Het Amsterdam Convention Bureau van amsterdam&partners richt zich op het aantrekken en behouden van congressen voor de stad. Als stagiaire promoot je onder andere de Metropool Amsterdam als zakelijke bestemming voor internationale congressen, beurzen en andere evenementen.

Wat  ga je doen?

Tijdens deze stage assisteer je bij het behandelen van meetings- en congresaanvragen. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de organisatie en verwerking van Meeting Industry gelegenheden zoals (City) marketing en adviseer je (inter)nationale organisatoren waar en hoe zij zich het beste kunnen manifesteren in de stad. Ook assisteer je bij het arrangeren van site-inspecties en draai je mee in de dagelijkse marketing- & projectactiviteiten. 

Wat breng je mee?

Je bent een ‘member of the team’. Er is ruimte voor eigen inbreng bij diverse projecten die de Account Executive gaat uitvoeren om de Metropool Amsterdam zo goed mogelijk als zakelijke destinatie op de kaart te zetten.

We zijn specifiek op zoek naar studenten die een meeloopstage zoeken. Stageduur in overleg, bij voorkeur minimaal 5 maanden en full time. Elk jaar starten de stages rond februari en september. Een stageperiode voor de zomer met als start maand juni is ook mogelijk.

Op jouw CV staat:

  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting marketing, toerisme, hotelschool en/of commerciële economie;
  • je hebt een passie voor Amsterdam, de musea, attracties, cultuur en evenementen;
  • je bent nauwkeurig, zelfstandig, flexibel en je hebt een frisse kijk op de zaken;
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Een werkgever die veel vrijheid geeft in de manier waarop jij je stage uitvoert. Zo vinden we flexibele werktijden heel belangrijk. Als jong talent zit je bij ons op je plek. We bieden je graag een kans om echt mee te werken en werkervaring op te doen.

Daarnaast bieden wij je:

Een stagevergoeding van 450,- per maand (o.b.v. een 38-urig dienstverband)
De I amsterdam crew card, waarmee jij gratis of met korting toegang krijgt tot bijna alle Amsterdamse musea en attracties.

Meer informatie of direct solliciteren?

Past deze stage bij jou? Reageer dan direct via deze link. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Stefan Stuijvenberg, Accountmanager Amsterdam Convention Bureau, via s.stuijvenberg@iamsterdam.com.

Mogen wij ons nog even voorstellen?

amsterdam&partners, een publiek-private not for profit stichting, is de citymarketingorganisatie voor de Metropool Amsterdam. We zijn dé gids voor bewoners, bedrijven, startups, talent, congressen en (inter)nationale bezoekers. Door integrale citymarketing dragen we bij aan een leefbare en welvarende stad en een metropool waar mensen naar tevredenheid wonen, werken en recreëren. Onze organisatie heeft een hoofdkantoor en de I amsterdam Store op Amsterdam Centraal Station.

Onze organisatie heeft bijna 80 gepassioneerde medewerkers die zich vol inzetten voor de stad en omgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur en informele werksfeer, waar volop ruimte is je talenten te benutten. Ook je tafelvoetbal talent! Creativiteit, enthousiasme, open communicatie, samenwerken, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn voor onze organisatie sleutelwoorden waar onze cultuur op is gebaseerd. Ons kantoor is huiselijk en inspirerend ingericht met uitzicht over het IJ. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website www.iamsterdam.com.