Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Afbeelding van Karen Steenwinkel

Wie jarig is trakteert, niet: alles wat je gratis krijgt op je verjaardag

Wie jarig is trakteert. Of toch niet? Op deze plekken krijg jij gratis cadeautjes op je verjaardag.

Amber Brandenburg
Redacteur. Daagt graag mensen uit in spelletjescafés en heeft een zwak voor shared dining en goede koffie.

Voordeling dagje sauna

Hiep hiep hoera! Als jarige krijg je de sauna-entree van Sauna van Egmond cadeau. Dat is nog eens een traktatie. Ook bij Spa Zuiver breng je je verjaardag helemaal zen door. Op vertoning van je legitimatiebewijs krijg je 50% korting op je entreeticket.

Snacken

Trek gekregen van al dat feest vieren? En heb je de McDonalds-app? Dan krijg je een McFlurry, 6 kipnuggets of een hamburger helemaal voor niks. Liever een pizza als verjaardagsmaal? Ga dan naar New York Pizza, want daar trakteren ze je bij aankoop van een pizza op een chocolade lava-cakeje.

Zoet, zoeter, zoetst

Hema trakteert alle jarige jobben op een tompouce, en bij Dunkin’ Donuts wip je als member naar binnen voor een gratis donut. Nog niet genoeg zoetigheid gehad? Bij La Place krijg je een gratis taartje op je verjaardag.

Food coma

Bij Wereldrestaurant A2 prik je met je verjaardag een gratis vorkje mee. Vergeet alleen niet je ID-kaart mee te nemen, en 3 mensen mee die wél betalen. Datzelfde geldt voor Hashi Sushi & Grill Bar. Niet genoeg mensen weten op te trommelen? Dan krijg je het eerste rondje drank van het huis. Of je gaat gewoon met je +1 naar Fulu Mandarijn, waar je op vertoon van je Membership Club-kaart voor niks aanschuift.

Gratis boodschappen

Boodschappen doen was nog nooit zo leuk. Als je op je verjaardag een bezoekje brengt aan de Lidl én de Lidl Plus app hebt, dan krijg je een chocoladereep cadeau.

Bij de Albert Heijn brengen ze jouw verjaardagsboodschappen gratis thuis, en ook de bezorgers van Plus staan kosteloos bij je op de stoep. Laat het feestje maar beginnen.

Ga je groots uitpakken voor je verjaardagsfeestje? Ren dan naar Jumbo, want van de week voor tot de week na je verjaardag krijg je 20% korting op al het gebak, en je krijgt een gratis verjaardagscadeau.

Daar zit géén luchtje aan

Jezelf even opfrissen voordat de grote dag begint? Treat yourself en ga naar Douglas en ICI Paris XL. Hier geven ze je €5 korting op je verjaardagsaankoop. Maak je look af met een leuk kleurtje voor je nagels met een gratis essence nagellak van Kruidvat, en een gratis doucheolie bij een aankoop bij Rituals. Ook Etos trakteert je op een verrassing, vergeet alleen niet je klantenpas mee te nemen of de app te downloaden.

Kun je geen genoeg krijgen van gratis spullen, uitjes en cadeaus? Kijk dan eens wat je allemaal gratis kunt zien en doen in Amsterdam. Daar zijn we immers Nederlanders voor, toch?

Amber Brandenburg
Redacteur. Daagt graag mensen uit in spelletjescafés en heeft een zwak voor shared dining en goede koffie.