Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Image alt

De lekkerste warme chocolademelk

Wij vinden dat je nooit een excuus nodig hebt om warme chocolademelk te drinken. Vind jij van wel? Et voilá, zie hier onze toplijst van hotspots voor warme chocolademelk. En als je denkt dat je hier alleen chocolademelk kunt drinken, lees dan nog maar eens goed.

Pompadour

Ben je op zoek naar meer dan alleen chocolademelk? Pompadour heeft het allemaal: een heerlijk knus interieur, een vitrine vol taartjes, koekjes en snoepjes én superlekkere chocolademelk. Dus op naar De 9 Straatjes voor het betere genieten!

Chocolate Company

Vergeet high tea, nu is er High Choc en jij kunt erbij zijn. Bij Chocolate Company, onder meer op het CS in Amsterdam of hun vestiging in Haarlem. Doe je je tegoed aan hun enorme selectie van warme chocolademelksmaken. Wat dacht je bijvoorbeeld cookie doughsmaak of bruine rum?

Corner Bakery

De Corner Bakery is behoorlijk Instagramwaardig te noemen. Verwacht bij alle vestigingen een interieur even smakelijk, zoet en kleurrijk als de versnaperingen die de keuken verlaten. Warme chocolademelk technisch zit je hier helemaal goed als je iets anders dan anders wilt. Bijvoorbeeld roze chocolademelk, choco met roze slagroom of een mok chocomel afgetopt met gesmolten marshmallows.

  • Corner Bakery | Johannes Vermeerstraat 40 & Kon. Wilhelminaplein 60-62

Urban Cacao

Kies uit een variëteit heimelijke genoegens om je kopje warme choco compleet te maken. Je kunt zelfs vooraf een voorproefje nemen uit de selectie om de perfecte keuze te maken. Warme chocolademelk begeleid door een stuk huisgemaakte chocolade. Een leuk feitje: De bonen bij Urban Cacao komen uit verschillende werelddelen. Wat valt er dan nog meer te wensen?

Moods Coffee Corner

Met Belgische en Italiaanse warme chocolademelk en een Amsterdams-geroosterde koffieselectie is Moods Coffee Corner een waar juweeltje in de Jordaan. Mis vooral hun brede selectie aan toppings als minimarshmallows en regenbooghagels niet, om je innerlijke zoetekauw compleet te bevredigen.

Scandinavian Embassy

De Pijps Scandinavian Embassy biedt Noordelijke-geroosterde koffies, prachtig gepresenteerd eten en warme chocolademelk om je op te starten. Je kunt zelfs kiezen hoeveel cacao je wilt om je drankje op jouw persoonlijke smaak af te stemmen.

Kessens

Aan de levendige Rozengracht vind je Kessens: een prachtig ingericht, uitnodigend lokaal met goed bereid voedsel en gebak. Geniet hier van een watertandend lekkere warme chocolademelk bij je diner of drink het lekker decadent bij een stukje taart.