Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Warehouse Elementenstraat club night
Afbeelding van Warehouse Elementenstraat

De beste en bekendste clubs

Van grote industriële panden tot intieme locaties: hier gaat ieder weekend het dak eraf.

RADION

Radion nightclub exterior graffiti
Afbeelding van Amie Galbraith

In dit voormalige gebouw voor tandheelkunde kun je in het weekend feesten tot de zon opkomt. Naast feesten is hier ook ruimte voor toneel- en dansvoorstellingen, debatten & lezingen en filmavonden. Voor de clubavonden werkt RADION met een aantal vaste partners, succes gegarandeerd.

RADION | Louwesweg 1

Parallel

Blue lights in empty club
Afbeelding van Parallel

Wat Paradiso voor concerten doet, doet Parallel voor de nacht. Gericht op genres waar je Paradiso niet mee kunt vullen, maar absoluut wel aandacht verdienen. De club is niet alleen gericht op elektronische muziek, maar heeft ook ruimte voor andere genres zoals R&B en hiphop.

Parallel | Buiksloterweg 5C

Escape

Hands up in the club
Afbeelding van Patrick van Beek Sander van Doorn

Escape is één van de grootste clubs van Amsterdam en al sinds 1986 niet meer weg te denken van het Rembrandtplein. Licht, geluid, visuals en decoratie, alles is goed geregeld. De programmering bestaat onder andere uit vaste concepten als VIDEO, House Rules, Brainwash en Juice en is vooral gefocust op house en urban.

Escape | Rembrandtplein 11

Club Nyx

Pride flags and dancing in the club
Afbeelding van Club NYX

Een plek waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht seksuele voorkeur (zaterdag is hier Saturgay), dat belooft Club Nyx. Of het nu de muziek, het entertainment, het decor, het personeel of het publiek is, alles staat in het teken van een te gekke avond. En met 3 verdiepingen is er sowieso genoeg ruimte om te dansen. De muziekprogrammering kan alle kanten op, dus check de agenda.

Club Nyx | Reguliersdwarsstraat 42

Panama

Panama is een nachtclub in een historisch gebouw in het Oostelijk Havengebied. Op de relaxte clubavonden maak je kennis met opkomend talent en beroemde dj's uit binnen-en buitenland. Perfecte plek voor iedere techno- of houseliefhebber!

Panama | Oostelijke Handelskade 4

Chin Chin Club

Pink lights in club
Afbeelding van Chin Chin Club

Felrode muren, een mahjongtafel en een overvloed aan Maneki Neko's (lucky cats) verwelkomen je in ‘social club’ de Chin Chin Club Amsterdam. Na de spectaculaire entree van deze arcade slash karaoke slash Asian fusion-restaurant slash nachtclub kom je uit op een dansvloer met echte bloesem en lampionnen aan het plafond waar je danst op vrolijke hits.

Chin Chin Club | Rozengracht 133

Shelter

In de kelder van de A'DAM Toren zit nachtclub Shelter. Muziek staat hier voorop, met het beste wat de Amsterdamse dancescene te bieden heeft. Voor zowel de doorgewinterde techno- en housefan als de enthousiaste nieuweling is het hier uitstekend vertoeven.

Shelter | Overhoeksplein 3 

Lofi Amsterdam

People on the dance floor
Afbeelding van Clemens Wildschut

Een oude busgarage van het GVB omgetoverd tot club: Lofi is ontstaan met als doel de vrijgevochten (nacht)cultuur van Amsterdam nieuw leven in te blazen. Van warehouse raves tot intieme community gatherings: op deze multidisciplinaire plek kun je wekelijks terecht om te dansen. In de zomer is er zowel een binnen- als buiten terrein.

Lofi Amsterdam | Basisweg 63

Warehouse Elementenstraat

People dancing in wharehouse
Afbeelding van Warehouse Elementenstraat

Wat begon met het organiseren van de eerste illegale gabber raves in Amsterdam is uitgegroeid tot een van de beste plekken voor elektronische muziek in Nederland. Hiermee kun je zeggen dat Warehouse Elementenstraat staat voor alles wat de club cultuur inhoudt. In deze oude notenfabriek vind je net zo goed de intimiteit van een nachtclub als de avontuurlijkheid van een indoor festival.

Warehouse Elementenstraat | Elementenstraat 25