Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

The Bulldog Hotel

Word wakker in één van de hoogst gewaardeerde hostels ter wereld, gelegen te midden van één van de meest opmerkelijkste steden ter wereld. The Bulldog Hotel kenmerkt zich door een typische internationale en vooral liberale sfeer. Vergeet niet gevoel voor humor mee te nemen want in dit hostel is niets normaal, maar alles comfortabel.

Er is de keuze uit een slaapzaal, privékamer of één van de comfortabele appartementen. Wanneer je zigzaggend terugkomt van het Amsterdamse avontuur zorgt The Bulldog ervoor dat je je thuis voelt ook al ben je ver van huis.

Hang lekker rond in de nieuwe barlounge. Speel een potje schaak, test vaardigheden op de Wii, of kijk naar een remake van Star Wars met meer geiten en kippen dan in de originele versie.

The Bulldog beschikt daarnaast over: ontbijt, lakens en btw inclusief, bezienswaardigheden op loopafstand, airconditioning, rolstoelvriendelijk, internationaal opgeleid personeel, rookvrije kamers, gratis WiFi, wasserette, lounge bar, heerlijke hamburgers, dakterras, gratis wandeltours en bagageruimte.

Geen kinderen, geen huisdieren, geen vrijgezellenfeesten.