Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Conscious Hotel Westerpark

Het mooie Conscious Hotel Westerpark is gevestigd in een monumentaal pand wat ooit het kantoor was van de Westergasfabriek in Amsterdam. Nu is het een 100% elektrisch eco-hotel met 89 kamers. De ene kant van het hotel kijkt uit over het culturele gebied van de Westergas - een hotspot voor evenementen, leuke markten en festivals. Aan de andere kant zit je middenin het rustige en groene Westerpark.

Duurzaam, groen en gerecycled interieur

Bij Conscious Hotel Westerpark denken we aan jouw welzijn en dat van de planeet. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand én 100% elektrisch (dat betekent dat we geen gas gebruiken). We maken daarnaast gebruik van gerecyclede meubels, fietsen en hebben waterbesparende kranen!

In de lobby vind je ons roze café en winkel genaamd Conscious Café. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een dag in het park; goede koffie en veel gezonde en niet zo gezonde (maar heerlijke) snacks en dranken. Maar ook de leukste (én duurzame) must-haves.

In Conscious Hotel Westerpark vind je ook Restaurant Bar Kantoor. Hier kun je de hele dag terecht, van je ochtend koffie tot een heerlijk diner of een welverdiende borrel. Al het eten & drinken is overigens 100% biologisch, smaakt nét even lekkerder. Schijnt de zon? Vergeet dan vooral niet neer te ploffen op ons grote zonovergoten terras.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website.