Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Park Plaza Victoria Amsterdam

Het Park Plaza Victoria Amsterdam is een vier sterren hotel, gelegen in het hart van Amsterdam, tegenover het Centraal Station en vlakbij de beroemde Dam. In dit prachtige oude pand kunt u ter ontspanning onder andere gebruik maken van een zwembad en een sauna. Ook zijn er een restaurant en een fitnessruimte aanwezig.

Alle bekende attracties van Amsterdam zijn snel te bereiken vanaf het hotel. Het openbaar vervoer zorgt ervoor dat via het Centraal Station, de gasten naar alle delen van de stad vervoerd kunnen worden binnen een half uur. Attracties als het Anne Frank Huis, NEMO, Het Scheepvaartmuseum, en het Amsterdams Historisch Museum zijn op loopafstand gelegen. Het hotel is gevestigd in een authentiek Amsterdams pand, dat vooral opvalt door de bijzondere gevel.

De faciliteiten bestaan onder andere uit Carstens Brasserie, Carstens Café, VIC's BAR, illy cafe voor dagelijkse kop koffie en een fitnessruimte met een zwembad en een sauna. Bovendien zijn er 9 multifunctionele zalen aanwezig, die geschikt zijn voor allerlei soorten vergaderingen of evenementen. Alle kamers in het hotel zijn voorzien van elk denkbaar modern gemak, zoals airconditioning, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een kluis. Verder zijn er onder meer faciliteiten als dubbele beglazing, een eigen filmnet en niet-rokers kamers.

Restaurants en Bars

Bij Carstens Brasserie gaat u mee op reis door Nederland met ingrediënten uit eigen land. Niets te vergezocht, gewoon lekker. Een stadse brasserie die de verbinding legt tussen het stadsleven en producten uit boerengebieden en de visserij. Een plek waar je voor even teruggaat naar het land. 

Voor een avondje uit hoeft u niet ver te gaan. Na een dag struinen door de Amsterdamse straten, is VIC'S BAR de plek om te genieten van een borrel, cocktail en muziek in een moderne setting met de allure van een wereldstad. 

Carstens Café is het jongere zusje van het gerenommeerde Carstens Brasserie. Het all day dining-concept - lees ontbijt, lunch, borrel en diner - is ideaal voor elk moment van de dag. Ontmoet vrienden, familie en collega's of zie het als de perfecte pitstop tijdens een touristisch tourtje door Amsterdam.