Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Banks Mansion

Banks Mansion is gevestigd in een schitterend pand aan de statige Amsterdamse Herengracht. In het luxe boutique hotel heerst een intieme, huiselijke sfeer.

Bij Banks Mansion overnachten is een unieke ervaring. De gastvrijheid en persoonlijke service zijn ongeëvenaard. Zo is alles wat gasten eten en drinken bij de kamerprijs inbegrepen. Veel van de luxe kamers kijken uit over de schitterende Herengracht. Het interieur is geïnspireerd door werk van Berlage, de Amsterdamse School en Frank Lloyd Wright. Deze stijlkeuze geeft de kamers een aangename, authentieke sfeer, echter met een eigentijds en luxueus karakter. 

Het kloppend hart van Banks Mansion is The Living. In deze lounge kies je zelf je hapjes en drankjes en kun je bijkomen in de comfortabele fauteuils. Een lekker glas wijn? Of proeven van onze Hollandse kaasplank met een huis gebrouwen Blond Bier in de hand? Dit staat voor je klaar in onze Living. Wat is een betere manier om deze echte 'feel home' sfeer te creëren dan je zoveel drankjes en hapjes te laten nuttigen als je zelf wil? Voor al onze gasten is alles vrijwel inclusief bij het verblijf. De hapjes en drankjes in onze Open Bar in de Living zijn inbegrepen, maar ook het "Live Cooking" ontbijt en gebruik van de minibar.

The Kitchen heeft een ongedwongen huiselijke sfeer. Vanuit de open keuken bereiden de koks het gewenste ontbijt à la minute. De gastvrijheid is herkenbaar door de persoonlijke aandacht, verrassende service en oog voor detail.

Kamers

The Living

The Kitchen