Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

W Amsterdam

In hartje Amsterdam, achter het Koninklijk Paleis, ligt W Amsterdam. Het hotel bevindt zich op loopafstand van de historische grachtengordel met zijn gezellige cafés, restaurantjes en winkels in de Negen Straatjes.

Van Luxe verblijf tot exclusieve events

W Amsterdam is gevestigd in het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf en het Voormalige KAS bank gebouw. Het interieur is een mix van hedendaags en historisch design. Het hotel heeft 238 stijlvolle kamers en 23 suites, waarvan drie ‘WOW suites’ en twee ‘Extreme WOW’ suites. De rooftop W Lounge is de plek om te genieten van een cocktail met uitzichten over de hele stad. Tevens kunnen gasten gebruik maken van het WETDeck, het zwembad met spectaculaire uitzichten over de Dam. 

De ‘W Insider��� en ‘Whatever/Whenever 24/7 service’ van het hotel laten niks te wensen over voor hun gasten. W Amsterdam beschikt over 414m2 aan ruimte voor evenementen, voorzien van de nieuwste apparatuur.

Kom helemaal tot rust in onze award winnende AWAY Spa met sauna, stoombad en zwembad.

De unieke restaurant concepten MR PORTER en The Duchess zorgen voor een culinaire beleving. The Duchess heeft zelfs een michelin ster in ontvangst mogen nemen.