Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Musea

Body Worlds

BODY WORLDS wil een breed publiek informeren over de verschillende aspecten van het menselijk lichaam. Van de functies en ontwikkeling van het lichaam tot ziektes en de invloed van operaties. BODY WORLDS wil op een toegankelijke manier kennis met iedereen delen via de tentoonstelling en interesse wekken voor anatomie en fysiologie.

Letterlijk alles over wat je lichaam kan, doet en hoe het reageert

BODY WORLDS Amsterdam tref je aan in het centrum van de stad. Hier zie je alle ins en outs van het menselijk lichaam. Niet alleen is dit boeiend, maar ook educatief. Laat BODY WORLDS je meenemen op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. Ga op zoek naar de dingen die ons gelukkig maken en de effecten daarvan op onze gezondheid.

De 200 anatomische exemplaren van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam. Ze laten zien hoe onze organen werken én wat het effect is van veel voorkomende ziekten en gewoontes zoals roken. Wil je meer weten over het menselijk lichaam ga naar de website voor uitgebreide informatie.

Let op: de laatste toegang is 1 uur voor sluitingstijd

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Body Worlds een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt

Meer informatie