Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Amsterdam Fringe Festival

Bij Amsterdam Fringe draait het allemaal om avantgardistische theaterstukken en kunstenaars die niet tot de gevestigde orde behoren. Het festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Het programma belooft weer een intrigerende mix van voorstellingen. Fringe keert in september 2023 terug naar de stad. LET OP: Genoemde data en tijden voor 2023 zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen.

Amsterdam Fringe Festival

Amsterdam als podium

De hoofdstad is tijdens het Amsterdam Fringe Festival één groot podium. Op meer dan 30 plekken verspreid over de stad Amsterdam vind je 11 dagen lang een groot aantal theaterstukken van onorthodoxe en (inter)nationale producenten en artiesten. Clubs, straten en zelfs woonkamers toveren tijdens dit festival om tot plekken waar de meest excentriek theaterstukken, musicals, komedies en dans bij elkaar komen.

Internationale allure

Het Amsterdam Fringe Festival is geïnspireerd op het gelijknamige festival uit Edinburgh, Adelaide, New York en Dublin. Een duik in Fringe betekent een duik in het onbekende: stort je in het ondergrondse, ontdek de hits van morgen en laat je verbazen door een wereld waarvan je het bestaan niet wist.

Praktische informatie

Met een aansprekende internationale line-up kunnen ook Engelstaligen volop genieten van het Fringe Festival. Het festival wordt jaarlijks in september georganiseerd. Het volledige programma vind je op de website van het Amsterdam Fringe Festival.

Amsterdam Fringe Festival