Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

West Beach Film Festival

West Beach (Film) Festival: al vele jaren dé afsluiter van de zomer met films en meer aan de Sloterplas! Een festival voor iedereen, met een hart voor de buurt. Bij West Beach (Film) Festival ben je vrij om te zijn wie je bent en te denken wat je wilt. Vanuit dat idee is een breed programma samengesteld, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Locatie: Sloterstrand, Noordzijde 41, Amsterdam

West Beach Film Festival

Data
za 23 sep13:00 - 00:00
zo 24 sep10:00 - 00:00
Meer data
Locatie
Sloterstrand
Noordzijde 41
1064VG Amsterdam
Volg ons

20e editie

De 20e editie van het festival vindt dit jaar plaats van woensdag 20 t/m zondag 24 september. Het volledige programma lees je hier.

Entree: West Beach (Film) Festival wil voor iedereen toegankelijk zijn en de toegang is daarom gratis. Er wordt gewerkt met een Pay as you like-principe; iedereen die wil, kan een vrijwillige bijdrage doen aan de deur of via de website.

Locatie

De openluchtbioscoop is aan het Sloterstrand (Noordzijde 41, nabij haven De Duikelaar). Kom op tijd want vol is vol. Bij regen worden de films in een tent vertoond. Jongeren onder de 16 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Bereikbaarheid en openingstijden

Kijk voor de exacte openingstijden op de website, want die verschillen van dag tot dag. Het filmprogramma start dagelijks rond 20.30 uur. In verband met de beperkte parkeerruimte in de buurt is het beter om met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Het strand ligt op 5 minuten lopen van het eindpunt van tram 7. Ook dichtbij: de halte Röellstraat van tram 13 en bus 69.

West Beach Lab

Draag bij aan cultureel Amsterdam Nieuw-West en sluit je aan bij het West Beach Lab, een gepassioneerde buurtraad bestaande uit betrokken buurtbewoners in Amsterdam Nieuw-West. Hun doel is om bij te dragen aan de culturele en sociale groei van deze prachtige wijk. Als een toegankelijke organisatie verwelkomen ze alle buurtbewoners met inspirerende sociaal-culturele ideeën. Naast activiteiten het hele jaar door, neemt het West Beach Lab een belangrijk deel van de organisatie en programmering van het festival op zich. Kijk snel op de website voor meer informatie.

Data en tijden

zaterdag 23 september13:00 - 00:00
zondag 24 september10:00 - 00:00

West Beach Film Festival

Data
za 23 sep13:00 - 00:00
zo 24 sep10:00 - 00:00
Meer data
Locatie
Sloterstrand
Noordzijde 41
1064VG Amsterdam
Volg ons