Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Vondelpark Openluchttheater

Al bijna een halve eeuw kunnen jong en oud, Amsterdammers, wereldburgers en alles daartussenin in het Vondelpark Openluchttheater genieten van een breed palet aan optredens en voorstellingen binnen de muziek, jeugdtheater, dans en comedy. Het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam opent haar poorten weer in 2023. LET OP: Genoemde data en tijden voor 2023 zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen.

Vondelpark Openluchttheater

Speeldata
zaterdag 3 juni 2023 om 15:00
zondag 4 juni 2023 om 10:30
vrijdag 9 juni 2023 om 20:30
Meer data
Locatie
Vondelpark Openluchttheater
Vondelpark 5A
1071 AA Amsterdam

In het hart van Amsterdam

De eerste echte Vondelparkfeesten ontstonden in de jaren vijftig en dit groeide steeds verder uit. Het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam organiseert sinds 1974 iedere zomer concerten en optredens op het gebied van cabaret, dans, kindervoorstellingen en muziek in het hart van het Vondelpark.  

In dit openluchttheater vind je tot aan vandaag de dag elke zomer een uitgebreid en gratis programma vol muziek en theater. Elke zomer geniet je van meer dan 100 optredens. Vanaf mei met eendaagse festivals en vanaf juni start de vaste zomerprogrammering. Van vrijdag tot en met zondag geniet je van cabaret, film, muziek, dans en (jeugd)theater van zowel jong talent als gerenommeerde artiesten.

Op de bonnefooi binnenlopen of reserveren

We zijn blij om weer vrije toegang te kunnen bieden aan alle bewoners en bezoekers van Amsterdam. Ons team van programmeurs is op dit moment hard bezig om een mooi programma samen te stellen.

Dit jaar kun je ook weer reserveren via de website, of op de bonnefooi het theater binnenlopen. De toegang is vrij, een donatie is gewenst.

Reserveren via de site: Geef aan hoeveel zitplaatsen je wilt reserveren (maximaal 4). Een stoel reserveren kost 7,50 euro (plus transactiekosten) en moet online worden afgerekend. Je ontvangt in je mail de bevestiging van je reservering en een QR-code per zitplaats die bij de tribune van het Vondelpark Openluchttheater gescand wordt.

LET OP: Je reservering is je toegangsbewijs dus zorg dat je deze uitgeprint of op je telefoon kunt laten scannen. Vijf minuten vóór aanvang van het (hoofd)programma wordt de tribune vrijgegeven, dus wees op tijd, want daarna kun je geen gebruik meer maken van je reservering.

Data en tijden
zaterdag 3 juni15:00
zondag 4 juni10:30
vrijdag 9 juni20:30

Vondelpark Openluchttheater

Speeldata
zaterdag 3 juni 2023 om 15:00
zondag 4 juni 2023 om 10:30
vrijdag 9 juni 2023 om 20:30
Meer data
Locatie
Vondelpark Openluchttheater
Vondelpark 5A
1071 AA Amsterdam