Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

PANCAKES Amsterdam Centraal

PANCAKES Amsterdam geeft een moderne en nieuwe twist aan een traditioneel pannenkoekenhuis en maakt het verschil met originele creaties, gemaakt van verse, duurzame en lokale producten. De perfecte plek voor een overheerlijke pannenkoek in een ongecompliceerde sfeer!

Verrassende pannenkoeken op centrale locaties

De vestigingen van PANCAKES Amsterdam vind je vooral in het centrum van Amsterdam. De eerste locatie, PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes, is gevestigd in de Berenstraat 38. Aan de rand van het Red Light District en tegenover het Centraal Station, is er PANCAKES Amsterdam Centraal aan de Prins Hendrikkade 48. Het derde lid van de pancake familie is PANCAKES Amsterdam Westerkerk, gelegen tussen het Anne Frank huis en de Westerkerk aan de Prinsengracht 277. De vierde locatie vind je achter Centraal Station, PANCAKES Amsterdam Aan 't IJ. hier heb je prachtig uitzicht over het IJ, de Adam toren en het Eye Filmmuseum. En tegenwoordig kun je ook op de Zuidas terecht voor een lekkere pannenkoek.

Wereldse pannenkoeken

PANCAKES Amsterdam is altijd op zoek naar de beste producten die vrij zijn van schadelijke geur-, kleur en smaakstoffen. Zij maken het verschil met hun originele creaties, hoge kwaliteit pannenkoeken gemaakt van verse, duurzame en lokale producten. PANCAKES Amsterdam combineert de traditionele Hollandse pannenkoek met verrassende ingrediënten uit verschillende internationale keukens. Je begrijpt het al: deze pannenkoeken van zijn verre van ouderwets! Natuurlijk kun je kiezen voor traditionele pannenkoeken als spek/kaas of spek/appel, maar het menu bevat ook unieke smaaksensaties als spek/banaan en rode peper of gerookte zalm/ crème fraîche/guacamole en bieslook.

Groepen

PANCAKES Amsterdam doet aan groepsreserveringen. Hun locatie aan de Prinsengracht beschikt over 150 zitplaatsen binnen en een prachtige binnenplaats en dakterras. Een prima plek om met een besloten groep te genieten van een pannenkoek! Voor meer informatie kan je mailen naar groups@pancakesamsterdam.com. 

Volg PANCAKES op Facebook

Kijk voor de actuele openingstijden op de website!