Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

PANCAKES Amsterdam Aan 't IJ

PANCAKES Amsterdam Aan ‘t IJ heeft het allermooiste uitzicht van Amsterdam. Deze unieke locatie bevindt zich aan de achterzijde van Centraal Station, naast het pondje richting Noord. Dit mooie pittoreske Rijksmonument heeft zo’n 85 zitplaatsen. Het is klein en gezellig van binnen, maar heeft een groot en zonnig terras, met een prachtig uitzicht over 't IJ, de bekende A'DAM Tower en het EYE museum. PANCAKES Amsterdam geeft een moderne en nieuwe twist aan een traditioneel pannenkoekenhuis.

PANCAKES Amsterdam Aan 't IJ

Locatie
PANCAKES Amsterdam Aan 't IJ
Steiger 10
1011 AA Amsterdam
toon in Google Maps
Korting met de I amsterdam City Card
Ontdek de I amsterdam City Card

Hoe je PANCAKES Amsterdam bezoekt met je City Card

Het is niet nodig om een tijdslot te reserveren om deze locatie met jouw City Card te bezoeken. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek en toon je City Card voordat je bestelt. Je krijgt 25% korting op het ontbijtmenu bij bestellingen tot 12:00.

Prachtig uitzicht, heerlijke pannenkoeken

Rustig je dag beginnen met een betoverend uitzicht, wie wil dat nou niet? Bij PANCAKES Amsterdam Aan ’t IJ ben je aan het juiste adres. Vanaf de serre zie je allerlei soorten boten voorbij varen, kan je de zon zien opkomen en ondergaan en heb je mooi zicht op de A’DAM Tower en het EYE museum. En dat allemaal onder het genot van een heerlijke pannenkoeken! In deze locatie vind je hetzelfde menu als alle andere locaties van PANCAKES Amsterdam.

Wereldse pannenkoeken

PANCAKES Amsterdam combineert de traditionele Hollandse pannenkoek met verrassende ingrediënten uit verschillende internationale keukens. Naast traditionele pannenkoeken zoals spek/kaas or spek/appel vind je op hun menu ook unieke smaaksensaties als spek/banaan/rode peper of gerookte zalm/crème fraîche/guacamole/bieslook. Ook serveren zij elke maand een speciale pannenkoek uit een ander land Alle ingrediënten zijn vrij van schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepen

PANCAKES Amsterdam doet aan groepsreserveringen. Hun locatie aan de Prinsengracht beschikt over 150 zitplaatsen binnen en een prachtige binnenplaats en dakterras. De perfecte locatie om met een besloten groep te genieten van een pannenkoek! Ook kleinere gezelschappen zijn welkom, bijvoorbeeld voor private dining in PANCAKES Amsterdam.

Kijk voor de actuele openingstijden op de website!

PANCAKES Amsterdam Aan 't IJ

Locatie
PANCAKES Amsterdam Aan 't IJ
Steiger 10
1011 AA Amsterdam
toon in Google Maps
Korting met de I amsterdam City Card
Ontdek de I amsterdam City Card