Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Pannenkoekenboot

Eén uur varen én onbeperkt pannenkoeken eten. Dat is het idee van de Pannenkoekenboot. De ingrediënten zijn ongecompliceerd. Een oergezellige boot, een onbeperkt heerlijke stapel pannenkoeken, die je zelf naar elke smaak kunt garneren, en een prachtige tocht langs de indrukwekkende skyline van Amsterdam.

Pannenkoekenfeestje

De Pannenkoekenboot ligt aangemeerd aan de Ms. van Riemsdijkweg, (naast de pont) NDSM terrein, Amsterdam-Noord. Voor een vast bedrag per persoon kan iedereen tijdens het varen onbeperkt pannenkoeken eten. Je hebt de keuze uit rondvaarten van één en tweeëneenhalf uur. Maar er zijn ook allerlei speciale tochten, zoals een Mexican Wrap Cruise, brunchvaarten, een Valentijnstocht of een echte Sinterklaasvaart. Bovendien is de boot woensdag- middag (het hele jaar door behalve in de mei-, zomer- en herfstvakantie) speciaal gereserveerd voor kinderfeestjes.

Groepsverhuur

Ook is het mogelijk om de Pannenkoekenboot te huren voor een gezelschap. Bijvoorbeeld voor een teamuitje, jubileum of verjaardag. In totaal kunnen er 120 passagiers mee.

Eigen route

In overleg met de kapitein kun je ook zelf een boottocht uitstippelen. De rondvaart is volledig te regelen. Je kunt de rondvaart combineren met een fietstocht door het Waterland, een potje Boerengolf of kiezen voor een extra uitgebreid themabuffet.

Voor meer informatie, de openingstijden en verdere mogelijkheden kun je terecht op de website of telefonisch contact opnemen.

N.B. Aan boord van de Pannenkoekenboot kun je betalen met cash, pin en Visa en/of Master Card.