Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Capital C

Op de top van de historische Diamantbeurs, vind je de: High Light. Een exclusieve event venue met een imposante glazen koepel van waaruit je de hele stad overziet. Deze ruimte is beschikbaar voor events tot en met 400 personen. De High Light heeft een eigen terras en serveert uniek eten en drinken. De mogelijkheden eindeloos. Een vergadering voor 10 personen, een exclusief rooftop-diner of de modeshow van het jaar? Wij regelen het. Onze event producers staan klaar om jouw event net dat beetje extra te geven. Zodat jij en jouw gasten geïnspireerd worden, en blijven.

Van diamantbeurs naar creatieve hub

Op de plek waar ooit diamanten werden verhandeld, vind je nu de nieuwe creatieve hub van Amsterdam: Capital C. Hier, aan de oevers van de Amstel, ondersteunen we creatieve professionals in alle fasen van hun carrière en vieren we creativiteit van alle soorten.

Creativiteit is geen mysterieuze, onaanraakbare gave. Het is een ongedefinieerde som van intelligentie, professionaliteit, toewijding, humor, zelfvertrouwen en soms gewoon dom geluk.

We begrijpen dat je soms eerst 567 afgrijselijke ideeën moet bedenken, voor je tot iets (potentieel) briljants komt. En daarom biedt Capital C de ruimte voor al die 567 afgrijselijke ideeën én voor dat ene idee dat wél werkt.

Designers

Twintig Nederlandse designers bogen zich over de inrichting van onze event venues

en signature rooms. Elke ruimte ademt creativiteit. Van honderden tikkende klokken in de Clock Tower tot een weergaloos uitzicht over de stad in High Light. Wij weten hoe je indruk maakt op je gasten. Of je nu een conferentie, exclusief diner, vergadering of product launch wilt organiseren, het is mogelijk in Capital C.

Capital C Connect (virtual studio)

Bovenop Capital C vind je de High Light. Een exclusieve evenement ruimte die bestaat uit een gigantische glazen koepel, die jou en jouw gasten een indrukwekkend uitzicht over Amsterdam biedt. To infinity and beyond.

Je kunt hier vanaf nú jouw (geplande) vergadering, show of event live streamen vanuit onze nieuwe High Light Studio, denk aan (of verras ons met een ander creatief idee).