Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Ambassade Hotel

Het Ambassade Hotel ontplooit zich majestueus over tien 17e-eeuwse grachtenpanden, gelegen in het hart van Amsterdam aan de prachtige Herengracht. Deze bijzondere locatie, genesteld tussen de charmes van de stad, vormt een parel van onvergelijkbare schoonheid op één van de meest betoverende plekjes van Amsterdam.

Restaurant Ambassade

Ontdek de betovering van Restaurant Ambassade, gelegen op de eerste verdieping van ons etablissement. Onder leiding van chef-kok Derek Realì en zijn getalenteerde team, duikt u in de wereld van de verfijnde internationale keuken, met een knipoog naar de Franse gastronomie. Het interieur van onze brasserie, verrijkt met prachtige Cobra-kunstwerken en majestueuze kroonluchters, biedt een subliem uitzicht op de historische Herengracht. Elke ochtend wordt u uitgenodigd om de dag te beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet, met op maat bereide warme gerechten en een royale selectie van de beste delicatessen.

Kamers

Het Ambassade Hotel beschikt over 55 kamers en suites, waar elke hoek en elk detail zorgvuldig zijn ontworpen om elegantie en comfort te combineren. Onze aantrekkelijke lobby, intieme salons en uitnodigende openbare ruimtes zijn een verleidelijke mix van antieke meubels en klokken, harmonieus gecombineerd met moderne kunst van de bekende Cobra-groep.

Library-Bar

Een van de kroonjuwelen van het hotel is de fascinerende Library-Bar. Hier vindt u een indrukwekkende collectie van meer dan 5000 boeken, allemaal ondertekend door de auteurs tijdens hun verblijf in ons hotel. Deze unieke schatkamer grenst aan een stijlvolle lounge, die ook beschikbaar is voor privévergaderingen.

Bij het Ambassade Hotel wordt elke ervaring getransformeerd in een uniek moment, een subtiel evenwicht tussen kunst, cultuur en culinaire verfijning. Wij verheugen ons op uw bezoek en de kans om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.