Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Accommodaties

Ambassade Hotel

Het Ambassade Hotel bestaat uit tien 17e eeuwse grachtenpanden, gelegen in het centrum van Amsterdam aan de voorname Herengracht. Een unieke locatie op één van de mooiste plekjes van de stad.

Ambassade Hotel

Locatie
Ambassade Hotel
Herengracht 341
1016 AZ Amsterdam

Brasserie Ambassade

Op de eerste verdieping wordt Brasserie Ambassade gerund door chef-kok Tom van Buuren en zijn brigade, die gespecialiseerd zijn in de klassieke Franse keuken. In deze prachtige brasserie, ingericht met Cobra- kunstwerken en grote kroonluchters en met uitzicht op de Herengracht, wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met onder anderen een grote verscheidenheid aan warme gerechten, op bestelling klaargemaakt.

Kamers

De 56 kamers en suites van het Ambassade Hotel zijn met zorg ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. De aantrekkelijke lobby, salons en andere openbare ruimtes bevatten antieke meubels en klokken gecombineerd met moderne schilderijen gemaakt door artiesten van de beroemde Cobra-groep.

Library-Bar

De interessante Library-Bar bevat meer dan 5000 boeken, allemaal ondertekend door de auteurs tijdens hun verblijf in het Ambassade Hotel. Deze heeft een aangrenzende lounge die ook kan worden gehuurd voor vergaderingen.

Ambassade Hotel

Locatie
Ambassade Hotel
Herengracht 341
1016 AZ Amsterdam