Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Johan Cruijff ArenA

De Johan Cruijff ArenA is de thuishaven van AFC Ajax. Alle thuiswedstrijden van de Amsterdamse voetbalclub worden in het stadion gespeeld. Daarnaast is de Johan Cruijff ArenA een evenementenlocatie die vele mogelijkheden biedt: van voetbalwedstrijd tot concert, van diner tot kick-off.

Hoe je ArenA Stadiontours kunt bezoeken met je City Card

Bezoekers met een City Card hoeven geen tijdslot te reserveren. Op vertoon van een geldige City Card kan het ticket met korting verzilverd worden. Controleer voorafgaand aan het bezoek wel de beschikbaarheid van de tours. In verband met wedstrijden kan het zijn dat er geen stadiontour gedaan wordt.

Bekijk de beschikbaarheid.

De wereld van AFC Ajax

Stap met een bezoek aan de Johan Cruijff ArenA in de wereld van AFC Ajax! Volg met een ervaren gids een rondleiding van een uur door het stadion in Amsterdam Zuidoost, om alles te leren over de ins & outs van de legendarische voetbalclub. 

Amsterdamse voetbalhelden

Ruik het gras, betreed de dug-out. En als het geen trainings- of wedstrijddag is, kun je zelfs een kijkje nemen in de kleedkamer van Ajax. De ArenA Stadion Tour is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Reserveren is niet nodig, maar houd er rekening mee dat de openingstijden en starttijden van de rondleidingen anders kunnen zijn op en rond evenementdagen. Voor meer informatie bezoek je de website.

Toegankelijkheid

Bekijk hoe de Johan Cruijff Arena een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt.

Meer informatie