Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Stopera near Waterlooplein from the otherside of the river by night
Afbeelding van Edwin Walvisch

Gemeenten en overheden

Het partnerteam van amsterdam&partners bestaat uit een grote groep specialisten die met plezier hun kennis over Amsterdam en zijn omgeving, de inwoners, het zakelijk netwerk en over het zakelijke klimaat van de stad met anderen delen. Daarnaast helpen onze experts ook regelmatig andere overheden en gemeenten bij het bedenken van strategieën, en het stellen en behalen van organisatorische doelen. Ook delen we onze onderzoeksbevindingen en brainstormen we mee over innovatieve ideeën.

Solide relaties opbouwen

Onze inspanningen zijn gericht op het opbouwen van solide relaties met gemeenten, overheden en lokale marketingorganisaties binnen de metropool Amsterdam. Hierin geloven wij sterk in de kracht van samenwerking en zijn we vastbesloten om bij te dragen aan het aanpakken van huidige uitdagingen en het bevorderen van de ontwikkeling van de regio.

Kennis en zichtbaarheid van de gemeente vergroten

Dit doen wij onder andere door het beschikbaar stellen van onze expertise, data en inzichten over de bezoekerseconomie in de metropool Amsterdam. Daarnaast organiseren we regelmatig (netwerk)evenementen en congressen, en bieden we onze partners de mogelijkheid om tegen scherpe tarieven te profiteren van onze advertentiemogelijkheden. Een breed scala aan mediakanalen om de gemeente onder de aandacht te brengen van de bewoners en (inter)nationale bezoekers van de bruisende metropool Amsterdam. Van de Uitkrant, (digital) out of home-campagnes en branded content, tot adverteren via onze on- en offlinekanalen.

Alle partnerschapsvoordelen voor gemeenten en overheden op een rij

  • Profiteer van onze jarenlange kennis en ervaring en laat ons meedenken over de propositie en promotie
  • Maak gebruik van een breed scala aan mediakanalen tegen scherpe tarieven om jouw gemeente of evenement onder de aandacht te brengen van een (inter)nationaal publiek
  • Ontdek een uitgebreide verzameling van inzichten, rapporten, trends en analyses gerelateerd aan bezoekers, inwoners, bedrijven en conferenties waaronder de Visitor Insight.

Aansluiten bij ons netwerk of partner worden

Wilt u meer informatie ontvangen of direct partner worden?