Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam

De Uitkrant

De Uitkrant is hét culturele magazine voor Amsterdammers en bezoekers van Amsterdam. Met nieuws, reportages, interviews, shopping, restaurantrecensies en de agenda met concerten, festivals, exposities en andere evenementen.

De Uitkrant ligt gratis op 350 punten in de stad. Woon je niet in Amsterdam en wil je toch op de hoogte blijven? Klik hier voor een Uitkrant-abonnement.

Bekijk de laatste Uitkrant

Blader via ISSUU door de digitale versie van het laatste nummer.

De agenda van Amsterdam

De Uitkrant is hét culturele magazine van Amsterdam, voor bewoners en bezoekers van Amsterdam, met nieuws uit de stad, reportages, interviews met bekende Amsterdammers, shopping, restaurantrecensies en een agenda vol concerten, theater, nachtleven, festivals, exposities en meer.

Wanneer verschijnt de Uitkrant?

De Uitkrant verschijnt 10 keer per jaar, in de maanden juli/augustus en december/januari verschijnt een dubbelnummer.

Waar kun je de Uitkrant meenemen?

De Uitkrant vind je op 500 punten in regio Amsterdam, waarvan zo'n 350 in de stad zelf. In theaters, concertzalen, musea, boekhandels, Albert Heijn-winkels, horeca, koffiebars en de I amsterdam Store op Centraal Station kun je een exemplaar bemachtigen. Woon je niet in Amsterdam en wil je toch op de hoogte blijven? Neem dan een Uitkrant-abonnement en je krijgt de krant een jaar lang thuis gestuurd. 

Meld je hier aan als distributiepunt

Vragen over je abonnement?

Vorige nummers

Bekijk hier de voorgaande edities van de Uitkrant:

2024

2023

2022

2021

2020

2019