Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Winkels

Bonebakker Juwelier

Bonebakker Juwelier is al meer dan twee eeuwen een begrip in Amsterdam. Sinds de 19e eeuw heeft Bonebakker diverse prestigieuze werken afgeleverd. Als hofleverancier smeedde Bonebakker degens voor de prinsen van Oranje, ontwierp serviezen voor het hof en vervaardigde hij in 1840 de koningskroon voor Willem II.

Sieraden naar het publiek in Amsterdam

Rond 1900 breidde de expertise zich uit naar juwelen en parels. Met de vestiging in het pand Rokin 88-90 bracht de Paarlen en Juweelenhandel As. Bonebakker en Zoon de producten en sieraden van vak en ambacht uit het atelier naar het publieke verkooppunt. Aan deze roemrijke geschiedenis voegt de Bonebakker Salon in het Conservatorium Hotel een fonkelend nieuw hoofdstuk toe.

Voortbouwend op de rijke historie presenteert Bonebakker een exclusieve juwelencollectie, bestaande uit zowel eigentijdse klassieke sieraden als verfijnde haute couture juwelen van gerenommeerde juwelenhuizen als Boucheron, Pasquale Bruni en Buccellati.

Daarnaast presenteert Bonebakker collecties van Europese sieradenontwerpers als Boucheron, Casato, Dinh Van, Ole lynggaard, John Hardy, Pasquale Bruni, Buccellati en Jewellery Theatre. Bonebakker heeft een vestiging geopend in het luxueuze Conservatorium Hotel, waar kenners en liefhebbers van juwelen hun hart aan kunnen ophalen.