Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Markten

Sunday market Westergas

Sunday Market Amsterdam is een creatieve kunst, mode & design markt, waar ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden en andere creatievelingen iedere eerste zondag van de maand hun eigen waar direct aan de man brengen. Kortom shoppen voor art, fashion & design bij vele mooie stands. Funky producten, lekkere hapjes, live muziek en nog veel meer.

Sunday market Westergas

Locatie
Sunday market Westergas
Haarlemmerweg 8E
1014 BE Amsterdam

Markt op zondag

Je vindt hier kraampjes met ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids' design en lekker biologisch eten en drinken bij binnen- en buitenstands. De Sunday Market is geïnspireerd door de Londense markten als Camden, Portobello en Spitalfield, waar shoppen en creativiteit, inspireren en geïnspireerd worden hand in hand gaan.

Locaties & data

In december 2023 is er op 3 december dé Sinterklaas Market. De Sint is weer in het land EN hij komt met z'n (roetveeg)Pieten langs. Zorg dat je er om 14.00 uur bent om Sint en zijn Pieten bij de Westergas te verwelkomen!

Later in de maand is er de Dé Funky Xmas Market, voor het kopen van speciale kerstcadeau's en meer, vanaf 12:00-18:00 uur ben je welkom.

De Sunday Market is iedere eerste zondag van de maand. Kijk op de website van de Sunday Market voor actuele data en locaties. 

Sunday market Westergas

Locatie
Sunday market Westergas
Haarlemmerweg 8E
1014 BE Amsterdam