Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen is een middelgrote, gerenommeerde schouwburg en programmeert jaarlijks ruim 250 kwalitatief hoogstaande voorstellingen in de Grote en de Kleine Zaal. De programmering is breed; van cabaret tot toneel, van muziek tot dans en van jeugdvoorstelling tot opera.

Salon

Daarnaast organiseert de schouwburg regelmatig een Salon bij een voorstelling zodat het publiek nader kennis kan maken met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de geschiedenis van een stuk of de werkwijze van een regisseur. 

Open Podium

Maandelijks maakt de schouwburg ruimte voor Storm, het Open Podium van Schouwburg Amstelveen. Jong en oud talent uit Amstelveen en omstreken krijgt de mogelijkheid om zijn of haar kunsten op een echt podium te vertonen, onder begeleiding van professionele licht- en geluidstechnici.

Cinema Amstelveen

In Cinema Amstelveen worden het hele seizoen de leukste kinderfilms en de beste bioscoopfilms voor volwassenen vertoond. Tijdens de vakanties zijn er speciale festivals voor de kinderen met extra veel films en natuurlijk is het mogelijk om een bijzonder kinderpartijtje te organiseren in combinatie met een bezoek aan de film.

Zakelijke evenementen

Daarnaast is Schouwburg Amstelveen als locatie zeer geschikt voor uiteenlopende zakelijke evenementen van 20 tot 1000 personen.

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Schouwburg Amstelveen een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt.

Meer informatie