Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Orgelpark

In de prachtige gerestaureerde monumentale Parkkerk is het Orgelpark gehuisvest. Het internationale concertpodium in Amsterdam voor organisten. Het doel van Orgelpark is het orgel door een nieuwe presentatie te integreren in het muziekleven.

Afwisselend activiteitenprogramma

Het orgel vormt de rode draad in het zeer afwisselende activiteitenprogramma van het Orgelpark. Zo staan er zo'n 80 activiteiten per seizoen op het programma, zoals concerten voor diverse groepen liefhebbers. Denk aan klassieke muziek, jazz en geïmproviseerde muziek, maar ook concerten in combinatie met andere kunstvormen, zoals dans en film. Verder worden er masterclasses en symposia georganiseerd. 

Jong talent

Af en toe verandert het Orgelpark in een werkplaats voor jong talent van Nederlandse en buitenlandse conservatoria. En er worden ook opdrachten gegeven voor nieuwe composities. Kortom, het bruist in het Orgelpark!

Art deco

Naast het brede afwisselende programma is er een prachtige Art Deco-ambiance, een intieme concertzaal met indrukwekkende orgels, een mooie en heldere akoestiek en een gezellige foyer. 

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Orgelpark een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt

Meer informatie