Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

Auto Europe

Auto Europe is een internationale autoverhuurbemiddelaar die haar klanten aanbiedingen biedt op verschillende verhuurlocaties wereldwijd. Wij bieden: huurauto’s, camperverhuur, chauffeur service, transfer service en verhuur van luxe- en sportwagens. Door samen te werken met gerenommeerde verhuurders (Avis, Hertz, Europcar, etc.) kunnen we elk type auto leveren. Van hele kleine auto’s voor ritten in de stad tot Ferrari’s waarmee je alle aandacht op je vestigt. Via ons vind je altijd de perfecte huurauto in Amsterdam. Boek vandaag nog en beleef een stressvrije reis.

Auto Europe

Een auto huren in Amsterdam kun je het beste doen bij Auto Europe. Al ruim 60 jaar is Auto Europe marktleider in de autoverhuursector. Het is een zeer vertrouwd merk en klanten komen er iedere keer weer terug bij het plannen van hun reizen in Nederland of waar dan ook ter wereld. Auto Europe is opgericht door industriepionier Alex Cecil. Het is begonnen als een autoverhuurbedrijf om Amerikaanse reizigers te helpen bij het huren van voertuigen in Europa. Als gevolg hiervan groeide het bedrijf en heeft momenteel niet minder dan 24.000 locaties in meer dan 180 verschillende bestemmingen, waaronder Amsterdam.

Campers en meer

In de afgelopen jaren zijn verschillende innovatieve aanbiedingen toegevoegd aan de portfolio van het bedrijf, waaronder camperverhuur, chauffeursdiensten, luxe- en sportwagenverhuur en luchthaventransfers. Een bijzonder snelgroeiend product is de verhuur van campers. De klanten hebben hierbij een grote keuze aan voertuigen, variërend met slaapruimte voor 2 personen tot zes personen. Voor mensen die liever iemand anders laten rijden is er de mogelijkheid een chauffeur in te huren om hen alle mooie plekken van Amsterdam te laten zien. Dit zonder alle stress van het verkeer en tijdens het parkeren. De luchthaventransfers van Auto Europe zijn erg populair bij mensen die eerst naar de stad reizen om hun autohuur in het centrum van Amsterdam op te halen.

Samenwerking met gerenommeerde partners

Als je een auto huurt bij Auto Europe, profiteren klanten niet alleen van de vele decennia aan ervaring van het bedrijf, maar ook van de reputatie van de vele gerenommeerde partners. In de loop der jaren heeft Auto Europe heel hard gewerkt aan het cultiveren van langdurige en zeer solide samenwerkingen met 's werelds toonaangevende autoverhuurders. Dit zijn namen die u echt kunt vertrouwen zoals Budget, Avis, Hertz, Sixt en Europcar. Allemaal hoogwaardige autoverhuur aanbieders in Amsterdam en de rest van Nederland.