Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Rooms25

Welkom in uw Amsterdams verblijf! Rooms25 is een modern designhotel in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

Het heeft alle voordelen van een centrale ligging zonder het lawaai en de drukte. 10 minuten fietsen naar het Centraal Station, met grachten rondom en het Nemo en Maritiem Museum in de buurt. Het is in het centrum, maar op een verscholen eiland dat de drukte van de hoofdstad niet bereikt.

Rooms25 heeft alles om de perfecte thuisbasis te zijn om hier te werken, te studeren of het leven te vieren: een ruime co-working ruimte, heerlijke moderne Franse gerechten in het restaurant op de begaande grond, een actieve gemeenschap van internationale werknemers/gasten/buren, en het belangrijkste, het is ontworpen als een plek om je thuis te voelen voor de duur van je verblijf. U kunt de gastenkeuken gebruiken om zelf te koken en de fitnessruimte buiten met uitzicht op de grachten om over alle voorzieningen te beschikken die u gewend bent, zelfs als u niet thuis bent. 

Elke kamer in het hotel is ruim opgezet met grote ramen en is uitgerust met een koelkast, gratis WiFi, magnetron, bureau en comfortabel tweepersoonsbed.

Wil je meer weten, bezoek dan de website en volg Rooms25 op Instagram.