Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Van der Valk Hotel Volendam

Omringd door graslanden, verleid door het nabijgelegen IJsselmeer en tegelijkertijd op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam, blijkt zaken- en recreatiehotel Volendam het ideale rustpunt tussen twee werelden. Een uitgelezen plek voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch of diner, een comfortabele overnachting of een zakelijke bijeenkomst, waar je bovendien gratis voor de deur kunt parkeren.

Hotel

Met 129 suites, luxe en standaardkamers biedt Van der Valk Hotel Volendam volop keuze als het gaat om een aangename overnachting. Variërend in grootte en comfort, beschikken de suites en kamers over de standaardluxe van een badkamer met bad en/of separate douche, een wastafel en haardroger. Praktische zaken als televisie, gratis WIFI, een koelkastje, een ruim bureau en een zitje maken de kamers en suites compleet – dat alles vormgegeven in een warme, welkome ambiance.

Het restaurant

De menukaart biedt een ruime keuze uit de internationale keuken. Een keuze aan vis- en vleesgerechten, kindermenu's, seniorengerechten en een uitgebreide lunchkaart. Bij mooi weer ben je van harte welkom op het gezellige terras uitkijkend over het prachtige polderlandschap. Buiten de zomervakantie kan je elke zaterdagavond en zondagavond in het restaurant van Van der Valk Hotel Volendam gebruik maken van het "Live Cooking Buffet". Het keukenteam onder leiding van de chef kok bereidt dan heerlijke gerechten à la minute.

Omgeving

Op slechts 3 km van Van der Valk Hotel Restaurant Volendam vind je volop mogelijkheden voor watersport aan het IJsselmeer. Amsterdam of Volendam zijn een bezoek meer dan waard. In Waterland kan je fluistervaren en een theetuin bezoeken.