Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Andaz Amsterdam Prinsengracht

Andaz Amsterdam Prinsengracht was vroeger de Openbare Bibliotheek en is nu een van de meest creatieve vijfsterren luxe-lifestyle hotels in de stad. Een verblijf bij Andaz Amsterdam is een droom voor elke designliefhebber die op zoek is naar een onvergetelijke lokale ervaring. Het 122 kamers tellende hotel is gelegen in het historische centrum van Amsterdam, op de plek van de voormalige Openbare Bibliotheek aan de Prinsengracht, "Prince Canal", en op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Amsterdam.

De droom van elke design lover!

Andaz Amsterdam Prinsengracht ligt op steenworp afstand van de trendy Negen Straatjes & charmante Jordaan. Deze schilderachtige wijk barst van de boetiekjes, eetgelegenheden en galerieën.

#DutchByDesignUniqueByExperience

Andaz Amsterdam Prinsengracht is volledig ontworpen door het beroemde Nederlandse icoon Marcel Wanders en weerspiegelt een moderne kijk op de Nederlandse geschiedenis. Andaz Amsterdam Prinsengracht combineert het beste van lifestyle en boutique hotels met een eigentijdse en persoonlijke benadering. Het hotel biedt 117 artistiek geïnspireerde ruime kamers variërend van 27 tot 36 m² en 5 luxe suites variërend van 55 tot 141 m².

Buurtbewoners en gasten kunnen ontspannen en genieten van het sociale hart van het hotel, en de omgeving bij Bluespoon bar en restaurant, voor cocktails op maat, een avondje met vrienden of een diner. Het hotel beschikt ook over een kenmerkende spa met sauna en behandelkamers, aangevuld met een volledig uitgerust fitnesscentrum.

Gelegen in het hart van de Amsterdamse grachtengordel, Andaz Amsterdam Prinsengracht is een ideale plek om uw volgende vergadering of speciale gebeurtenis te organiseren. Kies uit verschillende stijlvolle ruimtes, elk met een iconisch Nederlands geïnspireerd ontwerp van de legendarische ontwerper Marcel Wanders studio, voor de meest inspirerende vergaderingen of gedenkwaardige feesten.