Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Hemelse Modder

Hemelse Modder is de naam van een hemels chocoladedessert, maar ook van dit restaurant met fraai terras in het oude centrum van de stad. Het restaurant heeft een eenvoudig interieur met houten tafels en stoelen en een houten vloer. De keuken staat al een aantal decennia hoog aangeschreven en komt met gerechten als Zuid-Franse vissoep en artisjok gevuld met cantharellen. En natuurlijk niet te missen als toetje: de onovertroffen hemelse modder.

Een heerlijke dag voor hemelse modder

Bij restaurant Hemelse Modder koken ze voor de buren, voor verre vrienden en voor nieuwe gezichten. Voor mensen die met hun stadsfamilie willen samenkomen voor een mooie avond. Voor een prettige mix van mensen in kleine en grote gezelschappen. Om een gouden randje te geven aan een doordeweekse dag én om het weekend op te tillen.

Hartje Amsterdam

Het Amsterdamse karakter van het restaurant geeft het een mooie mix van vertrouwd en werelds tegelijkertijd. De mooie ligging geeft extra kleur: aan de voorzijde het betoverende avondblauw van de gracht en aan de achterzijde een groene oase met terras in de lente en zomer. In de gezellige Nieuwmarktbuurt, op loopafstand van Amsterdam CS.