Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Nieuwjaarsduik

Start het nieuwe jaar goed en neem met al je goede voornemens een frisse duik in de zee tijdens de Nieuwjaarsduik in Zandvoort. Elk jaar zijn er weer genoeg moedige duikers die de zee in rennen, onder aanmoediging van vrienden en familie en de reddingsbrigade die altijd een oogje in het zijl houdt en gelijk kan ingrijpen als dat nodig is. Laten wij hopen dat het op 1 januari 2025 weer zo'n feest is.

Nieuwjaarsduik

Data
wo 1 jan12:00 - 15:00
Locatie
Strandafgang De
Boulevard de Favauge 10
2042 TV Zandvoort
Contact
Volg ons

Blij met duik

Het maakt niet uit of je jong, oud, man of vrouw bent, want van kleinkind tot grootouder iedereen is welkom. Inschrijven is geheel gratis en kun je vooraf doen via de website of op de dag zelf. Je ontvangt na aanmelding een leuk maar vooral warm presentje. Na de duik krijg je ook een kop warme erwtensoep en een oorkonde.

Voordat je het water inspringt is er een speciale warming-up met lekkere muziek. Vervolgens trek je je kleding uit en zodra het startsein is gegeven ren je met duizenden anderen richting de zee voor een frisse duik.

Na afloop snel afdrogen en kleding aan want er zijn geen douches. Er zijn geen omkleed mogelijkheden en douches aanwezig dus zorg ervoor dat je je zwemkleding al aan hebt. Neem vooral een lekker dikke handdoek, badjas of joggingbroek mee!

Nieuwjaarsduik

Data
wo 1 jan12:00 - 15:00
Locatie
Strandafgang De
Boulevard de Favauge 10
2042 TV Zandvoort
Contact
Volg ons