Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Ter Marsch & Co

Moest je eerst voor deze prijswinnende burger van Ter Marsch & Co naar Rotterdam afreizen, dat is niet meer nodig. Voor de award winnende burger en frites hoef je alleen maar het NH Collection Amsterdam FlowerMarket hotel, direct naast de Bloemenmarkt op de kruising van de Singel en de Vijzelstraat binnen te lopen om te kunnen genieten. Reserveren is niet nodig, je schuift gewoon aan, wel zo gezellig.

Fantastische cocktailbar

LET OP: Vers van de hamburgerpers: Ter Marsch & Co is 1e geworden voor de Best Burger Benelux met de 'Holy Moly hamburger'. Nog een reden om even langs te gaan.

Alleen omwille van het interieur is de cocktailbar, die, hoe kan het ook anders, geïnspireerd is op bloemen en botanica, is alleen al een bezoek waard.  We beloven je een overdaad aan kleur, genoeg instagramwaardige hoekjes en veel humor! 

Bij Ter Marsch & Co serveren ze een ruime keuze aan originals, classics en Tiki’s! De absolute must try is de Tease Me, het nichtje van de klassieke Pornstar Martini. Naast een borrelkaart kan je bij Ter Marsch & Co voor, tijdens of na de borrel ook geweldig dineren. 

Naast de vestiging in Hotel NH Carlton vind je Ter Marsch & Co ook in de Kalverstraat. Toe aan een  hapje eten of wat te drinken na een middag shoppen, loop binnen om even bij te komen.