Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

RIJKS

RIJKS, het restaurant van het Amsterdamse Rijksmuseum, biedt met zijn lokaal-georiënteerde menu een culinair verlengstuk aan een gewichtig museumbezoek. Net als de grootmeesters wiens schilderijen hangen aan de museummuren, laten ook de chef-koks zich inspireren door invloeden van ver en dichtbij. Dit restaurant biedt nu afhaalservice. Ga via de link onder de contactgegevens naar hun site voor meer informatie.

RIJKS

Locatie
RIJKS
Museumstraat 2
1071 XX Amsterdam
toon in Google Maps

Afhalen kan ook

Dit restaurant biedt een afhaalservice. Ga via de link naar hun site en plaats je bestelling en wij zien je graag bij het afhaal moment in ons restaurant.

Waar high-art en high-end food samenkomen

De keuken van het RIJKS, beloond met één Michelinster, is gestoeld op de principes van de Slow Food-beweging. Er wordt gekookt met zoveel mogelijk producten van Hollandse bodem, met oog voor traditionele, ‘vergeten’ ingrediënten. Laaf je aan lokale vis- en vleessoorten als tarbot of duif, en laat je leiden in de wereld van de artisanale kazen. Voor het nagerecht kun je uitwijken naar één van de vier espressobars, waarvan er één in de tuin staat.

RIJKS

Locatie
RIJKS
Museumstraat 2
1071 XX Amsterdam
toon in Google Maps