Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

BoatAmsterdam.Com

BoatAmsterdam.Com is een jonge rederij en vaart dagelijks door de grachten van Amsterdam. Het doel van deze rederij is om je te laten genieten van een vaartocht door het mooie Amsterdam als een echte local! Vanaf het moment dat je aan boord stapt hoef je nergens meer aan te denken; tijdens het varen krijg je alle drankjes inclusief en de live gids aan boord vertelt je alles over de historie van Amsterdam en fun-facts! Dit is de ideale manier om elektrisch te varen in Amsterdam.

Over BoatAmsterdam.Com

Voel je een beetje Amsterdammer op een van de open sloepen. De boten hebben goede faciliteiten [o.a. een toilet] en varen 100% elektrisch en stil. De hosts en schippers zijn Amsterdams, jong, vrolijk en informatief. De schippers zijn ervaren en gecertificeerd. Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u dit altijd bij BoatAmsterdam.Com bespreken. 

Stap aan boord van één van de comfortabele sloepen om met uw familie en vrienden te varen in Amsterdam in alle rust vanaf het water. De hosts en schippers leiden je door het echte Amsterdam en vertellen je alles wat je altijd al hebt willen weten. Je zit comfortabel, kijkt over het water, luistert naar de Amsterdamse host en consumeert de gratis drankjes tijdens de rondvaart over de grachten. Dat is één uur volop genieten al vanaf €22,50 per persoon. Voor kinderen geldt er een gereduceerd tarief.

Het team bestaat uit een jonge enthousiaste crew met een hart voor de stad. In de wintermaanden organiseert BoatAmsterdam.Com rondvaarten langs de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival. De ideale manier om elektrisch te varen in Amsterdam, tot snel aan boord!

Amsterdam Light Festival

Van eind november tot en met eind januari vindt het Amsterdam Light Festival plaats en BoatAmsterdam.Com vaart dan langs de kunstwerken over de grachten. Tijdens het festival zullen er meer dan 20 kunstwerken en installaties in de binnenstad van Amsterdam te zien zijn.

BoatAmsterdam.Com organiseert tijdens dit festival rondvaarten langs de lichtkunstwerken. Tijdens de rondvaart geniet je van dit spektakel onder het genot van een verwarmd/gekoeld drankje. De hosts aan boord geven achtergrondinformatie over de lichtkunstwerken. De rondvaart duurt ongeveer 60 minuten. Ga naar de website voor informatie en boekingen.

Meer informatie?

Wil je meevaren? BoatAmsterdam.Com vaart dagelijks van 12:00 uur tot 22:00 uur vanaf de Amstel 51F (op de steiger voor Museum H'ART).

Voor vragen of voor het huren van een privé boot neem dan contact op met:

Telefoon - +31(0)6 46 66 10 01

E-mail - Cruise@BoatAmsterdam.Com